ALE 65 %
Uusi
  • Esi Tea Tree Remedy  Teepuuöljy  p.e PVM. 5/2019

Esi Tea Tree Remedy Teepuuöljy p.e PVM. 5/2019 25 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,57 € 15,90 €
Määrä: kpl

100 % eteerinen, syvävaikutteinen antiseptinen öljy ihon epäpuhtauksiin. Luonnollinen tea tree -öljy säilyttää ihon oman luonnollisen tasapainon.

Tea Tree on 100% puhdasta ja aitoa australian teepuuöljyä, jossa on on yli 38 % aktiivisia aineita. Teepuuöljy uutetaan Teepuun lehdistä.

100 % eteerinen, syvävaikutteinen antiseptinen öljy ihon epäpuhtauksiin. Säilyttää ihon oman luonnollisen tasapainon.  Teepuuöljy on antiseptinen aine pieniin iho-ongelmiin, hyönteisten pistoihin ja finneihin. • Luonnollinen tea tree -öljy tasapainottaa ihon bakteeri- ja sienikantaa • Ihon epäpuhtauksiin • Sopii pieniin iho-ongelmiin kuten ihoärsytykseen, hyönteisten puremiin, finneihin ja sieniongelmiin

100 % Tea Tree Oil - 100 % Teepuuöljy. Antiseptinen teepuuöljy. Ei sisällä parabeeneja. Käyttö: Käytetään sellaisenaan pienille ihoalueille. Laajemmille alueille laimennettava 2-3 % liuokseksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Huomioitavaa: Vain ulkoiseen käyttöön. Ainesosat: Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (100%), Limonene, Linalool.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.