Evolve Liquid Crystal Cleanse & Tone kasvovesi 200 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,90 € 29,90 €
Määrä: kpl
Käytetään kasvoveden tavoin, mutta puhdistaa myös kevyen meikin. Puhdistava kasvovesi sopii myös herkälle iholle. Tuotteessa yhdistyvät veden raikkaus ja öljyn hoitavuus ja sen saippuaton koostumus puhdistaa hellästi.
Käytetään kasvoveden tavoin, mutta puhdistaa myös kevyen meikin. Puhdistava kasvovesi sopii myös herkälle iholle. Tuotteessa yhdistyvät veden raikkaus ja öljyn hoitavuus ja sen saippuaton koostumus puhdistaa hellästi. Kasvovoiteen hyaluronihappo kosteuttaa ja suojaa ihoa ja stimuloi sen uudistumista. Lopputuloksena hehkuva ja nuoremman näköinen iho! Tuote on ainesosiltaan 99,52 % luomutuote. 20 % tuotteen ainesosista on viljelty "Organic Farming" -sertifikaatin mukaan, jossa huomioidaan luonnon monimuotoisuus, ympäristötasapaino sekä kestävä kehitys. Tiesitkö, että Evolven tuotepakkaus on valmistettu 100 % kierrätysmateriaalista.
Käyttö: Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi kevyesti kasvot. Korkealaatuinen Evolve on ECOCERT-sertifioitu luonnon raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkasarja (luomutuote) Iso-Britanniasta. Ei sisällä parabeeneja, silikonia, propyleeniglykolia eikä mineraaliöljyjä. Ei sisällä ympäristöä kuormittavia väri- tai säilöntäaineita tai muita synteettisiä hajuaineita. Ei sisällä petrokemian tuotteita eikä tuotteita ole testattu eläinkokein. INCI: aqua (water), propanediol, aloe barbadensis leaf juice*, caprylyl capryl wheat/bran/straw glucosides, fusel wheat bran/straw glucosides, rosa damascena flower oil, sodium cocoyl glutamate, lecithin, mannitol, sodium hyaluronate, sodium PCA, polyglyceryl--oleate, glyceryl caprylate, sodium lactate, sodium citrate, lactic acid, gluconolactone, sodiium benzoate, potassium sorbate, calcium gluconate, sorbic acid, citronellol, geraniol.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.