Express Diet kotimainen laihdutustuote

Express Diet -tuotesarjaa (VLCD) kehitettäessä panostettiin makuun, ruokaisuuteen ja makuvaihtoehtoihin.

Viidestä Express Diet VLCD ruokavalionkorvikevalmisteesta saa syntymään parhaimmillaan
peräti 1,8 kg ruokaa vuorokauteen, kalorimäärän pysyessä 605–800 kcal rajoissa.

express diet

Express Diet koetulokset

Arvot paranivat 19 eri mittarilla

Kahdeksan (8) viikon ohjelmaan osallistui 12 henkilöä. Kaikki söivät ainoastaan alle 800 kilokaloria ruokavalion korvikevalmisteita.

Sitoutuminen Express Diet -tuotteisiin oli erinomaista ja tuotteista tykättiin. Ryhmäläisille tehtiin laboratoriotestejä ja kehonkoostumus-mittaus kolme kertaa. Kaikki 19 mitattavaa arvoa paranivat ohjelman aikana.

Kaavioissa (oikealla) näkyy osa muutoksista. Muutokset ovat linjassa vastaavien tutkimusten kanssa. 

Tulokset kokonaisuudessaan

Tervetuloa tehokkaaseen elämäntaparemontin ensimmäiseen vaiheeseen

Aloita päätöksen teon jälkeen tärkeimmästä eli itse ongelman aiheuttajasta eli kohollaan olevasta painosta.

Sinun tiesi voisi olla VLCD -ohjelma, jota käytetään esimerkiksi suomalaissa keskussairaaloissa lihavuusklinikoilla ryhmäterapian kera. VLCD (eng. very low calorie diet) tai suomenkielellä ENE eli erittäin niukkaenergiainen dieetti.

VLCD -dieetti on tehokkain tapa laihduttaa ja se ylläpitää saavutettua painoa pisimpään eri laihdutusohjelmiin verrattuna. VLCD -ohjelmaa ja sen käyttöä laihdutuksessa on tarkasteltu EU:n elintarviketurvallisuusviranomaisten laatimassa arvioinnissa. VLCD -ohjelma on todettu turvalliseksi tavaksi laihduttaa.

Arvioinnissa on tarkastelu tutkimuksia, joihin on osallistunut yli 50000 henkilöä vuosien varrella. Raportti ohjeistaa dieetin soveltuvuuden eri ihmisryhmien osalta sekä listaa mahdolliset haitat. Nämä seikat ohjaavat myös meidän laatimia ohjeita.

Suosittelemme lämpimästi EXPRESS DIET -tuotteita VLCD -ohjelman toteuttamiseen. Tuotteet tuovat muutosvoimaa VLCD -ohjelmaan, eroavat merkittävästi aiemmin markkinoilla olevista ateriankorvikevalmisteista.

Lisäksi meillä on kokemusta yli 500 henkilön seurannasta VLCD -ohjelmissa aina puolen vuoden mittaisista vuoden mittaisiin ohjelmiin ja niissä havaittuihin ilmiöihin. Tuomme esille näillä sivuilla kaikkea kokemaamme.