ALE 50 %
  • Femiwell p.e. PVM. 28.2.-19

Femiwell p.e. PVM. 28.2.-19 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,95 € 17,90 €
Määrä: kpl
Femiwell tasapainottaa luonnollisesti ja ylläpitää luuston hyvää kuntoa. Sisältää soijasoflavonien lisäksi puna-apilauutetta ja E-vitaaminia, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta.
Femiwell tasapainottaa luonnollisesti ja ylläpitää luuston hyvää kuntoa. Sisältää soijasoflavonien lisäksi puna-apilauutetta ja E-vitaaminia, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta. • Kasviestrogeenit, kuten soijan isoflavonit, tasapainottavat elimistöä luonnollisesti ja ylläpitävät luuston hyvää kuntoa. • E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta. • Femiwell tuotetta suositellaan yli 40-vuotiaille naisille. Tiesitkö, että kaikki Hankintatukun soijatuotteet on valmistettu GMO-vapaasta soijasta (ei-geenimuunneltu soija).
Soijasoflavoni-puna-apilauute-E-vitamiinitabletti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Annostus: 1 tabletti päivässä. Ainesosat (1 tabl.) vuorokausiannoksessa: Soijaisoflavonivalmistetta, jossa soijaisoflavoneja 50 mg Paakkuuntumisenestoaineita E 460, E 468 ja E 551 DL-alfa-tokoferyyliasetaattia, jossa E-vitamiinia 10 mg Puna-apilauutetta Pintakäsittelyainetta E 470 b * 83 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.