Ferromax Tonic Strong 500 ml 500 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,90 €
Määrä: kpl
Ferromax väsymykseen ja uupumukseen. Hyvänmakuinen Ferromax Tonic Strong on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa ja valikoituja rautapitoisia yrttejä.
Ferromax väsymykseen ja uupumukseen. Hyvänmakuinen Ferromax Tonic Strong on hyvin imeytyvä, vahva ja vatsalle ystävällinen rautavalmiste. Se sisältää rautaa hyvin imeytyvässä orgaanisessa sitraattimuodossa ja valikoituja rautapitoisia yrttejä. Ferromaxia voivat käyttää kaikki ja sitä suositellaan erityisesti odottaville äideille, toipilaille, vanhuksille, urheilijoille ja stressaantuneille.
Rautaa hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja rautapitoisia yrttejä. Hiivaton, laktoositon, gluteeniton ja alkoholiton. Annostus: 15 ml päivässä, ennen ateriaa. Ravistettava ennen käyttöä. Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 2kk Ainesosat (15 ml) vuorokausiannoksessa: Mustaherukkamehua Peltokorteuutetta, joka vastaa - peltokortetta 320 mg Nokkosuutetta, joka vastaa - nokkosta 185 mg Koivunlehtiuutetta, joka vastaa - koivunlehteä 170 mg Siirappia Iisoppiuutetta, joka vastaa - iisoppia 155 mg Heinäratamouutetta, joka vastaa - heinäratamoa 140 mg Sitruunamelissauutetta, joka vastaa - sitruunamelissaa 110 mg Hunajaa 590 mg Rautasitraattia, jossa - rautaa 18 mg (129%*) Sakeuttamis- ja hyytelöimisaineita E 422, E 466 Säilöntäaineita E 202, E 211 *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.