Friggs Pore C-vitamiini 1000 mg Mansikka 20 poretbl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 3,99 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Yksi poretabletti sisältää 1000 mg C-vitamiinia. C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka antioksidanttina suojaa elimistön soluja hapettumiselta. Toimiva antioksidatiivinen puolustusjärjestelmä on välttämätön elimistön toiminnalle ja hyvinvoinnille.
Yksi poretabletti sisältää 1000 mg C-vitamiinia. C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka antioksidanttina suojaa elimistön soluja. Toimiva antioksidatiivinen puolustusjärjestelmä on välttämätön elimistön toiminnalle ja hyvinvoinnille. C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka antioksidanttina suojaa elimistön soluja. Se edistää myös raudan imeytymistä sekä on hyväksi iholle, luustolle, hampaille ja verisuonille. C-vitamiinia on luonnollisesti erityisesti mustaviinimarjoissa, appelsiinissa ja sitruunassa. • Vahva C-vitamiini, nopeasti liukeneva • Suojaa elimistön soluja • Edistää raudan imeytymistä ja on hyväksi iholle, luustolle, hampaille ja verisuonille • Sokeriton Antioksidantit ovat aineita, jotka suojaavat soluja haitallisilta vapailta radikaaleilta ja estävät hapettumista. Toimiva antioksidatiivinen puolustusjärjestelmä on välttämätön elimistön toiminnalle, hyvinvoinnille ja terveydelle. Tärkeitä antioksidantteja ovat mm. C- ja E-vitamiini sekä seleeni, joita saadaan voimakkaan värisistä hedelmistä ja vihanneksista kuten esimerkiksi granaattiomenasta ja karpalosta.
Sokeriton. Annostus: 1 tabletti päivässä liuotettuna lasilliseen vettä. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Yksi Friggs C-poretabletti sisältää 1000 mg (1250%*) C-vitamiinia. *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta (RDI) Ainesosat: Happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumbikarbonaatti) Askorbiinihappo Täyteaineet; (sorbitoli, mannitoli, arabikumi), aromit (appelsiini, sitruuna, aprikoosi), maissitärkkelys, värit (beetakaroteeni, riboflaviini), makeutusaine (natriumsakariini)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.