Hari Tea Sundial MOVE ON Yrttitee - Lime-kamomilla-ruusunmarja Luomu 16 x 2 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Päivä jatkuu! Hari Tea Sundial MOVE ON -yrttitee auttaa sinua jättämään aamupäivän taaksesi ja ottaa vastaan iltapäivän uudet haasteet. Teessä maistuu limen, kamomillan ja ruusunmarjan hurmaava yhdistelmä.
Hari Tea Sundial MOVE ON -yrttitee on kolmas viidestä Sundial-teeperheen ayurvedisistä teesekoituksista. Sundial-teet kulkevat mukanasi koko vuorokauden ajan aamusta iltaan, auttaen jaksamaan läpi päivän. MOVE ON -yrttiteessä maistuvat lime, kamomilla ja ruusunmarja. Hari Tea -teensekoittajat ovat ottaneet oppia muinaisista joogi-opeista Sundial-sekoituksia kehittäessään. Teet on yksittäispakattu biohajoavista materiaaleista tehtyihin pusseihin, joiden sulkemiseen ei ole käytetty niittejä eikä liimaa.
MOVE ON auttaa sinua ottamaan vastaan iltapäivän uudet haasteet. Käyttö: Hauduta yhtä teepussia noin 3 dl:ssa kiehuvaa vettä 5-6 minuttin ajan. Ainesosat: Kamomilla* (20%), omena*, valkoinen hibiscus*, kaneli*, lakritsanjuuri*, sitruunamyrtti*, limetti* (5%), ruusunmarja* (5%), inkivääri*, muskottipähkinä*, sitruunankuori*, appelsiininkuori* mustapippuri*, kardemumma*, mausteneilikka*. * = luonnonmukainen Tutustu Hari Tea kotisivuihin www.haritea.com.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.