ALE 50 %
Uusi
  • Hyvän Olon Arginiini - K2 p.e. PVM. 17.12.2020

Hyvän Olon Arginiini - K2 p.e. PVM. 17.12.2020 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,45 € 22,90 €
Määrä: kpl
Arginiini-K2 + B6, B12 & Foolihappo verisuonien ja luuston hyvinvointiin. Arginiini-K2 valmiste on tarkoitettu verisuoniterveyteen liittyvistä ongelmista kärsiville henkilöille, ja joilla on ongelmia myös luuston kunnon kanssa.
Arginiini-K2 + B6, B12 & Foolihappo verisuonien ja luuston hyvinvointiin. Arginiini-K2 valmiste on ravintolisä, joka on tarkoitettu verisuoniterveyteen liittyvistä ongelmista kärsiville henkilöille, ja joilla on ongelmia myös luuston kunnon kanssa. • Veren kohonneita homokysteiiniarvoja pidetään sydän- ja verisuonitautien riskitekijöinä. B6, B12 ja foolihappo ovat homokysteiinin aineenvaihduntaa normalisoivia vitamiineja • K-vitamiini puolestaan edistää veren normaalia hyytymistä sekä luustn hyvinvointia K-vitamiinit ovat ryhmä luonnossa esiintyviä samankaltaisia aineita, joita tarvitaan ylläpitämään veren normaalia hyytymistä. Ne ovat välttämättömiä myös kalsiumin kiinnittymiseen luustoon. Homokysteiini on elimistössä muodostuva aminohappo. Veren homokysteiinipitoisuuksia voidaan normalisoida lisäämällä B6-, B1-vitamiininen ja foolihapon päivittäistä saantia joko ravinnosta, tai ravintolisien avulla, kuten Arginiini-K2 valmisteella joka sisältää näitä B-vitamiineja.
Katso muut Via Naturalen tuotteet tästä » ----- Arginiini-K2-B6-B12-Foolihappo -valmiste. Annostus: 2 tablettia päivässä. Valmiste on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön henkilöille, jotka ovat kärsineet sydänkohtauksen tai kärsivät muista valtimosairauksista. Suositeltu annostus sisältää: Arginiinia 1000 mg K2-vitamiinia 50 µg (66 %*) B6-vitamiinia 0,6 mg (44 %*) B12-vitamiinia 0,8 µg (32 %*) Foolihappoa 40 µg (20 %*) *% Vuorokautisen saanni vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.