Hyvän Olon Superfood

Joko olet tutustunut Superfoodeihin?
Via Naturalen Hyvän Olon Superfood tuo herkulliset maku- ja terveyselämykset jokaisen ulottuville.

Puhtaat ja luomulaatuiset superfoodit
Tuotteet tuotetaan alkuperämaassa ilman kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Nauti ravintorikkaita tuotteita päivittäin erilaisissa pirtelöissä, leivonnaisissa tai vaikkapa aamiaisen yhteydessä viilin seassa.

Korkealaatuinen ja ravintorikas tuotesarja

Via Naturalen Hyvän Olon Superfood on kasvava tuotesarja. Se koostuu korkealaatuisista Etelä-amerikkalaisista, Aasialaisista ja Euroopalaisista, korkealaatuisista tuotteista kuten harvinaisesta Arriba raakakaakaosta, Chian siemenistä, Macasta, kookosöljystä ja chlorellasta. Tuotteiden laadun ja puhtauden takaa niiden luomusertifiointi ja valvotut kasvuolosuhteet.

Superfoodien ravinnetiheys on erittäin suuri
”Superfood” on Japanissa ensimmäisenä käyttöön otettu mutta nyt myös suomenkieleen vakiintunut markkinointitermi, jota käytetään kuvaamaan eri maista peräisin olevia elintarvikkeita, siemeniä, marjoja ym. kasvin osia, joiden ravintoainetiheys on erittäin suuri. Eri maiden perinteisen käyttökokemuksen mukaan niillä on yksilön terveyteen myönteisesti vaikuttavia ominaisuuksia.

Ravintorikkaita tuotteita säännöllisesti käyttämällä onkin mahdollista lisätä terveysvaikutteisten proteiinin, omega-rasvojen, antioksidanttien, vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäistä saantia. Ne sisältävät myös erilaisia fenolisia yhdisteitä, joiden terveysvaikutuksia koskeva tieto kasvaa koko ajan.

Nauti ja kokeile niin huomaat eron!

Tuotteita ei löytynyt.