ALE 60 %
  • Inkontin p.e. PVM. 28.2.2021

Inkontin p.e. PVM. 28.2.2021 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,16 € 22,90 €
Määrä: kpl
Virtsanpidätyskyvyn heikentyminen eli inkontinenssi vaivaa yhä useampia aikuisia naisia ja miehiä. Inkontinenssi-tyyppejä on useita, joista yleisimpiä ovat ponnistus-, pakko- tai ylivuotoinkontinenssi.
Virtsanpidätyskyvyn heikentyminen eli inkontinenssi vaivaa yhä useampia aikuisia naisia ja miehiä. Inkontinenssi-tyyppejä on useita, joista yleisimpiä ovat ponnistus-, pakko- tai ylivuotoinkontinenssi. Naisille taustalla voi olla raskaudet, synnytykset tai vaihdevuosien aiheuttamat fyysiset muutokset. Miehillä sitä voi aiheuttaa eturauhanen. Vaivalle altistavia tekijöitä ovat myös ylipaino ja runsas tupakointi.
Inkontin virtsankarkailuun, jonka teho on tutkitusti todistettu. Gluteeniton, laktoositon. Allergiatiedote: Sisältää soijaa. Makeutukseen käytetty sorbitolia. Annostus ja käyttö: 2 tablettia päivässä, jotka otetaan ennen ateriaa tai sen aikana. Tabletit niellään kokonaisena veden kera. Luonnonmukaisen tuotteen vaikutus alkaa 3 – 6 viikossa. Tuotteen tehon ylläpitäminen edellyttää valmisteen säännöllistä käyttöä. Tuotetta voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä yllä mainittujen lääkeaineiden kanssa ilman sivuvaikutuksia. Vaikuttavat ainesosat (2 tabl.) vuorokausiannoksessa: Patentoitu EFLA®940 kurpitsansiemenuute 520 mg, jossa - enterodiolia 15 mg - soijauutetta 75 mg, josta -- soijan isoflavoneja 30 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.