L300 Intensive Moisture Kasvovoide 60 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €
Määrä: kpl
Kasvovoide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia, suolaa ja maitohappoa sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Nämä aineet hoitavat ja suojaavat ihoa ja auttavat säilyttämään sen kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden.
Face Cream on tehokkaasti kosteuttava ja hoitava kasvovoide kuivalle iholle. Kasvovoide sisältää ihon omia kosteuttavia aineita karbamidia, suolaa ja maitohappoa sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia. Nämä aineet hoitavat ja suojaavat ihoa ja auttavat säilyttämään sen kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. L300 Intensive Moisture on erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu ihonhoitosarja. Kuivaa ihoa hoidetaan tarjoamalla sille kosteuttavia ainesosia ja käyttämällä mietoja kasvojenpuhdistusaineita, jotka eivät kuivata sitä lisää.
Käyttö: Käytetään aamuisin hyvin puhdistetulla iholla. Hajusteeton, ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Tuotteen pH-arvo on ~4,5. Ainesosat: Aqua (liuotin, vesi) Ethylhexyl Stearate (pehmentävä aine) Urea (kosteudensitoja, karbamidi) Caprylic/Capric Triglyceride (pehmentävä aine) Sodium Chloride (kosteudensitoja) Glyceryl Stearate (emulgaattori) PEG-30 Stearate (emulgaattori) Cetearyl Alcohol (viskositeetinsäätäjä) Stearic Acid (viskositeetinsäätäjä) Palmitic Acid (viskositeetinsäätäjä) Tocopheryl Acetate (antioksidantti, E-vitamiini) Tromethamine (pH:n säätelijä) Lactic Acid (pH:n säätelijä) Dimethicone (ihoa hoitava aine) Phenoxyethanol (säilöntäaine) Benzoic Acid (säilöntäaine) Dehydroacetic Acid (säilöntäaine)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.