ALE 25 %
Uusi
  • Lacto Lady p.e. PVM. 11/2020
Vitabalans Oy

Lacto Lady p.e. PVM. 11/2020 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 16,45 € 21,95 €
Määrä: kpl
Luonnollinen suoja virtsateille. Nauti vaivattomasti karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa. Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin flavonoidiyhdistelmä (PAC 18 g/tabl.).
Luonnollinen suoja virtsateille. Nauti vaivattomasti karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa. • Markkinoiden vahvin PAC-flavonoidiyhdiste* (36 mg/vrk) virtsateiden hyvinvointiin • Karpalon flavonoidit ja maitohappobakteerit samassa tabletissa • kaksoispäällystetty, joten maitohappobakteerit kestävät hyvin sekä maha- että sappihappoja • Suositellaan käytettäväksi erityisesti antibioottikuurien jälkeen Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin flavonoidiyhdistelmä (PAC 36 mg/vrk*) Lacto Lady sisältää karpalouutetta ja neljää erilaista kantaa maitohappobakteereita. Maitohappobakteerit kuuluvat suoliston normaaliin bakteerikasvustoon, mutta ne ovat tavallisia myös vaginan ja virtsateiden limakalvoilla. *Karpalo on tunnettu erityisistä flavonoideistaan, antosyaaneista ja proantosyanidiineista (PAC). Lacto Ladyssa on markkinoiden vahvin PAC-koostumus.
Vahva karpalovalmiste. Sisältää neljä eri kantaa kaksoispäällystettyjä maitohappobakteereita ja karpalouutetta. Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Huomioitavaa: Karpalo saattaa muuttaa veren hyytymistä estävien lääkkeiden eli antikoagulanttien tehoa. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä, niellään veden kanssa. Vuorokausiannos (2 tablettia) sisältää: 1 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria - Lactobacillus acidophilus - Lactobacillus casei - Lactobacilus rhamnosus - Bifidobacterium longum 800 mg karpalouutetta, josta proantosyanidiineja 36 mg (vastaten karpaloita 20 g)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.