ALE 65 %
  • Lacto Seven  100 tabl. p.e. PVM. 3/2020
Vitabalans Oy

Lacto Seven 100 tabl. p.e. PVM. 3/2020

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,90 € 16,90 €
Määrä: kpl
Lacto Sevenin probiootit ylläpitävät ja vahvistavat elimistön vastustuskykyä. Maitohappobakteerit ovat suojattu erityisellä kaksoispäällystys menetelmällä, jossa jokaista bakteeria ympäröi kaksi suojaavaa kuorta.
Lacto Sevenin maitohappobakteerit, probiootit, ovat hyödyllisiä bakteereita, jotka ylläpitävät suoliston normaalia bakteerikasvustoa. Probiootit edistävät vatsan ja suoliston hyvinvointia ja vahvistavat elimistön luontaista vastustuskykyä kaikenikäisillä. • Huolehtii vastustuskyvystä • Ruokavaliomuutoksissa • Antibioottikuurien aikana • Jokapäiväiseen käyttöön • Kapselien kaksoispäällystys suojaa mahan happamuudelta ja säilyttää ne toimintakykyisinä aina suolistoon saakka Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus Lacto Sevenin maitohappobakteerit ovat suojattu erityisellä kaksoispäällystyksellä (dual-coating), jossa jokaista bakteeria ympäröi kaksi suojaavaa kuorta, jotka on muodostettu pilkotusta proteiinista ja hiilihydraatista. Kaksoispäällytys suojaa bakteerit mahan happamuudelta ja säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Kun bakteerit siirtyvät mahalaukusta ohutsuoleen, suolen happamuuden väheneminen sulattaa kaksoispäällystyksen, ja elävät bakteerit vapautuvat jo ohutsuoleen sekä paksusuoleen. Tiesitkö, että Lacto Seven on kotimainen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus -ja Bifidobacterium -kantoja).
Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maitoproteiiniton. Annostus: Aikuisille 1-2 tablettia aamuin illoin. Lapsille yli 2-v. 1 tabletti aamuin illoin Tabletti voidaan murskata ja sekoittaa nesteeseen. Vuorokausiannos 2-4 tabl. sisältää: * inuliinia 600-1200 mg *0,8-1,6 miljardia cfu elävää maitohappobakteeria Lactobacillus acidophilus Lactobacillus plantarum Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus casei Lactobacillus reuteri Bifidobacterium longum Streptococcus thermophilus
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.