ALE 30 %
  • Leader Vahva Karnosiini 400 mg

Leader Vahva Karnosiini 400 mg 80 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,50 € 27,90 €
Määrä: kpl
Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiinivalmiste. Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, jota ihmisessä on luonnostaan lihaksistossa, maksassa ja aivoissa.
Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiinivalmiste. Karnosiinin määrä elimistössämme vähenee iän myötä, ja karnosiinin vähenemisen on todettu olevan suoraan yhteydessä solujen vanhenemiseen. Karnosiini ehkäisee solujen vanhenemista suojaamalla kromosomien telomeerejä ja DNA:ta. Karnosiini on kahden aminohapon, alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, jota ihmisessä on luonnostaan lihaksistossa, maksassa ja aivoissa. Karnosiinin nauttiminen auttaa kudosten muiden antioksidanttien säilymistä, koska niitä kuluu silloin vähemmän hapetusstressissä. Karnosiini on alkoholin haittoja vastaan tehden alkoholin palamisessa muodostuvaa aldehydiä haitattomaksi.
Pitkävaikutteinen ja vahva karnosiini ravintolisä. Karnosiini on elimistön oma sisäinen antioksidantti. Annostus: 1 - 2 tablettia päivässä. 1 tabletti sisältää 400 mg L-karnosiinia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.