Lycoforce Plus - Vastustuskyvylle ja Väsymykseen 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 16,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Antioksidantit sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon hyvinvointia. Lycoforce on tarkoitettu vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille, rustoille. Kotimainen tuote.
Antioksidantit sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä ihon hyvinvointia. Lycoforce on tarkoitettu vastutuskykyyn, lihaksille, luustolle, iholle, verisuonille, rustoille. Lycoforce® Plus-kapselit sisältävät tomaatista eristettyä luontaista lykopeenia 7,5 mg sekä sinkkiä, C- ja D-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tiesitkö, että sinkki säätelee noin 200 entsyymin toimintaa. Se vaikuttaa vastutuskykyyn, hedelmällisyyteen sekä ihon, hiusten ja kynsien kuntoon ja haavojen paranemiseen. Elimistö tarvitsee sinkkiä lutenisoivan hormonin (LH) sekä munarakkuloita stimuloivan hormonin (FSH) synteesiin ja erittämiseen, sukurauhasten jakaantumiseen, kivesten kasvuun ja sperman muodostumiseen. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.
Kotimainen Lycoforce Plus on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Annostus: 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan. Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää: Lykopeenia 15 mg Sinkkiä 5 mg (50 %)* C-vitamiinia 40 mg (50 %)* D3-vitamiinia 20 µg (200 %)* *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine E 460, Luontainen lykopeeni tomaatista, Liivate (kapselin kuori), Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Kolekalsiferoli, Väri E 171 (kapselin kuori).
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.