Magnesia Sitraatti 300 160 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,99 € 12,90 €
Määrä: kpl
Tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen magnesiumsitraatti. Magnesium imeytyy valmisteesta erittäin hyvin, sillä se on orgaanisessa muodossa magnesiumsitraattina, pysyen kehossa pidempään.
Magnesiua Sitraatti 300 on tehokkaasti imeytyvä ja pitkävaikutteinen magnesiumsitraatti. Magnesium imeytyy valmisteesta erittäin hyvin pysyen kehossa pidempään. Magnesiumsitraatti on erityisesti sydämelle, lihaksistolle ja hermostolle tärkeä kivennäisaine, joka varmistaa maksimaalista suoritustasoa mm. urheiltaessa. Magnesium ehkäisee ja helpottaa lihaskramppeja sekä suonenvetoa. Magnesium osallistuu elimistössä yli 300 entsyymin toimintaan ja säätelee solujen aineenvaihduntaa. Lisäksi magnesium rauhoittaa hermostoa. Yksipuolinen ravinto, runsas sokerin, suolan ja eläinrasvojen sekä alkoholin käyttö lisäävät magnesiumin tarvetta.
Tehokkaasti imeytyvä magnesiumsitraattitabletti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Annostus: 1-3 tablettia päivässä veden kera. Vuorokausiannoksessa (1-3 tablettia) sisältää: Trimagnesiumdisitraattia 100 – 300 mg, joka on 33 – 100 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.