Melvita Almond Oil Manteliöljy 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 17,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ihoa pehmentävä ja syväkosteuttava manteliöljy, jota suositellaan käytettäväksi kuivalle ja ärtyneelle iholle. Erinomainen myös kaikkein kuivimmalle ihotyypille. Manteliöljy sisältää luonnollisina ainesosina myös A- ja E-vitamiinia.
Ihoa pehmentävä ja syväkosteuttava manteliöljy, jota suositellaan käytettäväksi kuivalle ja ärtyneelle iholle. Erinomainen myös kaikkein kuivimmalle ihotyypille. Manteliöljy sisältää luonnollisina ainesosina myös A- ja E-vitamiinia. • Syväkosteuttava manteliöljy • Suositellaan erityisesti käytettäväksi kaikkein kuivimmalle ihotyypille • Manteliöljy sisältää luonnollisina ainesosina myös A- ja E-vitamiinia • 100 % kylmäpuristettu öljy, luomutuote Melvita Manteliöljy on ainesosiltaan 100 % luomutuote. 99,5 % tuotteen ainesosista on viljelty "Organic Farming" -sertifikaatin mukaan, jossa huomioidaan luonnon monimuotoisuus, ympäristötasapaino sekä kestävä kehitys. Tiesitkö, että manteliöljy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia. Manteliöljy uutetaan kuorituista ja lajitelluista Prunus amygdalus dulcis -manteleista.
100% kylmäpuristettu luomu manteliöljy. Melvita on ECOCERT-sertifioitu luonnon raaka-aineista valmistettu luonnonkosmetiikkasarja. Käyttö: Käytä hieman kostealle iholle kasvoille tai muulle ihoalueelle hieroen öljyä kevyesti ja tasaisesti. Kasvoille riittää yksi painallus öljyä. Levitä öljy hellävaraisesti sormenpäillä. Vartalolle tarvitset 2-3 painallusta. Hiero ihoon kevyin pyörivin liikkein. INCI: Prunus Dulcis [Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil]*, Tocopherol. *=Luomuviljelty
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.