Mirtogenol Silmien Hyvinvointiin 30 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,89 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Silmien hyvinvoinnille. Mirtogenol on kehitetty näkökyvyn suojaksi ja normaalia silmänpainetta tukemaan. Normaalin silmän sisäisen paineen ylläpitäminen on tärkeää silmien terveydelle ja normaalille näkökyvylle.
Silmien hyvinvoinnille. Mirtogenol on kehitetty näkökyvyn suojaksi ja normaalia silmänpainetta tukemaan. Normaalin silmän sisäisen paineen ylläpitäminen on tärkeää silmien terveydelle ja normaalille näkökyvylle erityisesti yli 60-vuotiailla. • Silmien hyvinvoinnille • Näkökyvyn suojaksi ja ylläpitämiseksi • Tukee normaalia silmän sisäistä painetta vähentämällä kammionesteen erittymistä ja tukemalla normaalia silmän verenkiertoa • Tutkittu ja standardoitu Mirtoselect® mustikkauutteen ja rannikkomännynkuoriuutteen yhdistelmä Tiesitkö, että Mirtogenol on tutkittu ja standardoitu Mirtoselect® mustikkauutteen ja Pycnogenol® rannikkomännynkuoriuutteen yhdistelmä silmien hyvinvoinnille sekä näkökyvyn suojaksi ja ylläpitämiseksi. Sisältää yhdistelmän lisäksi 36 % mustikan tehoaineita, antosyaaneja.
Mustikkauute - rannikkomännynkuoriuutekapseli. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Annostus: 1 kapseli päivässä. Huomioitavaa: Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville. Ainesosat (1 kaps.) vuorokausiannoksessa: Mirtogenol®-uutetta 120 mg, jossa - Mirtoselect®-mustikkauutetta 80 mg - Pycnogenol® rannikkomännyn kuoriuutetta (Pinus maritima) 40 mg Paakkuuntumisenestoainetta E 460 Liivatetta (kapselin kuori) Väriä E 172 (kapselin kuori)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.