Möller Omega-3 Pikkukalat Tuttifrutti 45 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 12,90 €
Määrä: kpl

Sisältää lapsen kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan näköinen, hedelmäinen ja pehmeä maku, josta myös lapsi pitää.

Maku: Tuttifrutti

Möller Omega-3 Pikkukalat sisältää lapsen kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan näköinen, hedelmäinen ja pehmeä maku, josta myös lapsi pitää. Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille. Päiväannos sisältää 400 mg omega-3 rasvahappoja sekä 10 µg D-vitamiinia. Sisältää lapsen normaalin kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 (DHA+EPA) rasvahappoja ja D-vitamiinia. Hyvänmakuiset Pikkukalat; - Pehmeä kapseli - Raikkaan hedelmäinen maku - Hauska kalan muoto - Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille - Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita Tuotteen sisältämistä omega-3-rasvahapoista DHA ja EPA ovat eniten tutkittuja ja niiden hyvät vaikutukset elimistön toimintoihin on parhaiten tiedostettu.
Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita. Makeutusaineena käytetty ksylitolia ja sorbitolia. Vuorokausiannos (2 kaps.) sisältää: Omega-3 rasvahappoja 400 mg, josta - DHA 135 mg - EPA 205 mg D3-vitamiinia 10 µg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.