Monizym Enzymes 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 19,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sisältää ruoansuolatukselle tärkeitä entsyymejä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla, parhaimman laadun takaamiseksi. Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja.
Sisältää ruoansuolatukselle tärkeitä entsyymejä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla, parhaimman laadun takaamiseksi. Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja. Jos ruoka ei pilkkoudu tai imeydy ja sen vuoksi johtaa monimuotoisiin ja vaikeasti selvitettäviin suoliston vaivoihin. Pitäisi olla tietoinen siitä, ettei vatsan turvotus, röyhtäily, poltteleva närästys, väsymys ja ilmavaivat ruokailun jälkeen ole normaalia ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. On ymmärrettävä, että nämä oireet johtuvat heikosta entsyymiaktiivisuudesta ja että entsyymivalmisteet auttavat parantamaan tätä aktiivisuutta. • Sisältää ruoansuolatukselle tärkeitä entsyymjeä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla, parhaimman laadun takaamiseksi. • Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja. Entsyymi on elämän eliksiiri Ruoansulatusjärjestelmä ei imeytä ruokaa sellaisenaan, vaan sen tehtävänä on pilkkoa ruoka niin pieniin molekyyleihin, että ne voivat imeytyä ja elimistö voisi käyttää niitä hyväkseen. Tämä entsyymiaktiivinen toiminta huolehtii elimistömme energiansaannista, immuunipuolustuksesta ja itse asiassa koko aineenvaihdunnastamme ja elämästämme. Ilman entsyymejä ruoasta ei saa riittävästi energiaa, vitamiineja ja hivenaineita ja sen seurauksena ilmenee väsymystä, vatsan turvotusta ja kaasun muodostusta.
Monizym Enzymes on valmistettu Suomessa. Päiväannos: 1 kapseli ennen aterioita 1-3 kertaa/vrk. Vaikuttavat aineet: Fytaasi Laktaasi a-Amylaasi Proteaasi a-Galaktosidaasi b-Galaktosidaasi Lipaasi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.