Muksuvita Voittamaton Vastustuskyky 60 kpl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,90 €
Määrä: kpl
Muksuvita Voittamaton Vastustuskyky on herkullinen ja luonnollinen muksujen vitamiini mikä tukee immuniteetin normaalia toimintaa.
Muksuvita Voittamaton Vastustuskyky on herkullinen ja luonnollinen muksujen vitamiini mikä tukee immuniteetin normaalia toimintaa. C-vitamiini ja sinkki ovat molemmat ravintoaineita, jotka yleisesti yhdistetään hyvään vastustuskykyyn. Echina eli punahattu on yrtti, jolla on Suomessa vuosikymmenten käyttöhistoria etenkin syksyisin ja flunssa-aikoina. Voittamaton Vastustuskyky on valmistettu käyttäen luonnollisia aromeja, luonnollisia värejä ja luonnollisia makeutusaineita. Liivatteen tilalla käytämme omenasta saatavaa pektiiniä joten tuote sopii kasvisruokavalioon.
Muksuvitan vitamiineja saa syödä kaksivuotiaasta ylöspäin. Annostus: 2 kpl päivässä. Ravintosisältö (2 kpl): C-vitamiini 30 mg Sinkki 5 mg Echina-uute 50 mg Ainesosat: Maissisiirappi, sokeri, vesi, pektiini, echina-uute, sitruunahappo, luontaisia aromeja, luontaisia väriaineita, inuliini, sinkkisitraatti.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.