ALE 57 %
Uusi
  • Natura Media Proteiini + Biotiini - Hiusten Kasvuun p.e. PVM 11/2019

Natura Media Proteiini + Biotiini - Hiusten Kasvuun p.e. PVM 11/2019 30 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,56 € 19,90 €
Määrä: kpl
Tärkeät ravintoaineet hiuksillesi. Aktiivinen biotiini edistää hiusten kasvua. Hiuksia, ihoa ja kynsiä vahvistava Proteiini + Biotiini sisältää aminohappolähteenä merikalaproteiinia ja tarkoin valittuja, hiuksia ja ihoa vahvistavia vitamiineja: biotiinia, P.A.B.A.:aa ja C-vitamiinia.
Aktiivinen biotiini edistää hiusten kasvua, joka tukee keratiinin ja kollageenin muodostumista vahvistaen hiuksia, kynsiä ja ihoa. Proteiini Biotiinin sisältämien ravintoaineiden yhteisvaikutus ravitsee hiusnystyjä verenkierron kautta, elvyttäen väsynyttä hiuskasvua ja myös vahvistaen jo olemassa olevaa hiuskasvua. Näin hiuksistasi kasvaa elinvoimaiset ja terveet. Biotiini Biotiinit esiintyvät useissa isomeerisissä muodoissa, joista vain proteiinisidonnainen d-biotiini on biologisesti aktiivista hiusvitamiinia, jota hiukset tarvitsevat. Tätä muotoa on kaloissa, kun taas kasveissa biotiini sitoutuu lysiiniin siten, että hiukset eivät voi käyttää sitä täysin hyödykseen. P.A.B.A. Edistää melatoniinin tuotantoa, joten se estää ennenaikaista hiusten harmaantumista ja haalistumista. C-VITAMIINI auttaa hyödyllisten ravintoaineiden imeytymistä. Tiesitkö, että merikalaproteiini on kylmänveden merikaloista eristetty korkealaatuinen proteiini, joka sisältää hiuksille tärkeiden glukosamiinien ja aminohappojen lähteen. Nämä ravintoaineet stimuloivat uuden hiuksen muodostumista ja lisäävät hiuksen kestävyyttä.
Tuotepakkaus sisältää kuukauden annostuksen. Annostus: 1 tabletti päivässä. Huomioitavaa: Suositellaan vähintään 3 kuukautta kestävää kuuria. Ohjetta noudatettaessa pakkauksen sisältö riittää kuukaudeksi. Tuote sopii erinomaisesti jatkuvaan käyttöön. Vaikuttavat aineet (1 tabl.): Merikalaproteiini 300 mg Vehnänoras* 100 mg Biotiini 150 µg P.A.B.A 5 mg C-vitamiini 150 µg *Ei sisällä gluteenia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.