NenäFriida Tehokas Niistäjä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vähentää nenän tukkoisuutta ja antaa lapselle paremman unen sekä ruokahalun. NenäFriidan avulla sieraimet saadaan puhtaiksi erittäin herkkiä limakalvoja ärsyttämättä. Tuote täyttää kaikki turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Kliinisesti testattu sekä patentoitu.
Kliiniset testit osoittavat, että NenäFriida vähentää nenän tukkoisuutta ja antaa lapselle paremman unen ja ruokahalun. NenäFriida on niin tehokas, että nenätippojen käyttöä voidaan vähentää. NenäFriidan avulla sieraimet saadaan puhtaiksi erittäin herkkiä limakalvoja ärsyttämättä. Nenän tukkoisuus häiritsee lapsen nukkumista, ruokailua ja vaikuttaa koko perheen yleiseen hyvinvointiin. On ollut jo pitkään tarvetta niistäjälle, joka on tehokas, turvallinen ja hygieeninen käyttää. NenäFriida on myös helppo puhdistaa. Keskeinen edellytys tuotteessa on se, että nenän niistäjä ei ärsytä vauvan herkkiä nenän limakalvoja. Hygieenifiltteri (NoseFrida): Hygieenifiltterit estävät bakteerien tai ainesosasten pääsyn ylös letkuun ja sitä kautta käyttäjään. Vaihda filtteri aina uuteen NenäFriida puhdistuksen yhteydessä. Käyttöohje (NenäFriida): NenäFriida asetetaan puhdistettavaa sierainta vasten, minkä jälkeen imetään sellaisella voimalla, että sierain puhdistuu. NenäFriidassa on erityinen hygieniafiltteri, jonka ansiosta mitkään bakteerit tai ainesosat eivät pääse ylös letkuun ja sitä kautta käyttäjään. Nenä voidaan imeä turvallisesti puhtaaksi.
0-3 vuotiaille lapsille. NenäFriidassa yksi(1) suodatin mukana. Hygieeninen filtteri takaa täyden turvallisuuden käyttäjälle. NenäFriidan ovat kehittäneet korva-, nenä- ja kurkkutautien lääkärit. Tuote täyttää kaikki lasta sekä käyttäjää koskevat turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Useat lastenlääkärit suosittelevat NenäFriidan käyttöä lapsen hoidossa. Patentoitu tuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.