ALE 75 %
  • Nestemin p.e PVM. 27.4.2019

Nestemin p.e PVM. 27.4.2019 120 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,73 € 18,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kampanjatarjous! Rajoitettu erä. Nestemin on tehokas apu turvotuksen poistoon ja painonpudotukseen. Poistaa suolaisen ja rasvaisen ruoan sitomaa ylimääräistä nestettä sekä antaa tarvittaessa hyvän alun laihdutuskuurille.
Kampanjatarjous! Rajoitettu erä. Nestemin on tehokas apu turvotuksen poistoon ja painonpudotukseen. Nestemin on turvallinen myös keliaakikoille. Poistaa suolaisen ja rasvaisen ruoan sitomaa ylimääräistä nestettä sekä antaa tarvittaessa hyvän alun laihdutuskuurille. Riippakoivun, nokkosen ja peltokortteen vahva yhteisvaikutus antaa hyvän alun laihdutuskuurille tai pidempiaikaiseen painontarkkailuun sekä poistaa tehokkaasti suolaisen ja rasvaisen ruoan sitomaa ylimääräistä nestettä. Nesteminiin on lisätty magnesiumia, jotta solujen elektrolyyttitasapaino säilyy laihdutuksenkin aikana.
Turvotuksen poistoon ja painonpudotukseen. Nestemin on turvallinen myös keliaakikoille. Kotimainen laatutuote. Käyttöohje: 2 tablettia 2 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vuorokausiannos (4 tablettia) sisältää: magnesiumia 128 mg kaliumia 290 mg koivunlehtiuutetta 400 mg nokkosuutetta 300 mg peltokorteuutetta 120 mg Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, sorbitoli) kaliumkloridi 17 % koivunlehtikuivauute (5:1) 12 % nokkoskuivauute (5:1) 9,3 % peltokortekuivauute (6:1) 9,3 % magnesiumhydroksidi 6,7 % pintakäsittelyaineet E 470b, E 551
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.