ALE 60 %
Uusi
  • Nutrina Aloe Vera Geeli p.e. PVM. 5.6.2020

Nutrina Aloe Vera Geeli p.e. PVM. 5.6.2020 200 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,36 € 15,90 €
Määrä: kpl
Erityisesti talvisin iho joutuu koetukselle kuivan ja kylmän ilmanalan takia, jolloin iho vaatii jatkuvaa kosteuttavaa hoitoa. Nutrina Aloe Vera edistää kosteustasapainoa ja kimmoisuutta sekä rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa.
Erityisesti talvisin iho joutuu koetukselle kuivan ja kylmän ilmanalan takia, jolloin iho vaatii jatkuvaa kosteuttavaa hoitoa. Nutrina Aloe Vera edistää kosteustasapainoa ja kimmoisuutta sekä rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Nutrina Aloe vera kosteuttaa ja ravitsee kuivaa, karheaa ja halkeilevaa ihoa. Erityisesti talvisin iho joutuu koetukselle kuivan ja kylmän ilmanalan takia, jolloin iho vaatii jatkuvaa kosteuttavaa hoitoa. Nutrina Aloe Vera edistää kosteustasapainoa ja kimmoisuutta sekä rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Nutrina Aloe vera -geeli; • Kosteuttaa ja ravitsee ihoa • Edistää ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta • Rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa • Viilentää auringon polttamaa ihoa sekä korjaa auringon iholle aiheuttamia vaurioita • Sopii herkälle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Tiesitkö, että Aloe vera on kaktusta muistuttava mehikasvi. Sillä on paksut mehevät lehdet, joiden geelimäistä sisustaa voidaan käyttää sisäisesti moniin vaivoihin tai ulkoisesti ihonhoitoon.
Riittoisa 200 ml tuotepakkaus. Nutrina Aloe Vera imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa tai rasvaista tunnetta iholle. Ainesosat: Aqua, Alcohol, PEG-8, Ammonium Acryloyldimethyltaurate, Aloe babadensis, PEG-800, PEG-40 hydrogenerated Castor Oil, Phenoxyethanol, Undeceth-8, Piroctone Olamine, Allantoin, Parfum, Propylene Glycol, Polysorbate-80, Chlorophylin-Copper Complex, Lactose
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.