Vatsan turvotus

Turvotus (vatsa)

Enemmän kuin yksi neljästä kärsii ruoansulatusongelmista, kuten vatsan turpoamisesta. Ruoansulatuksen muita oireita voivat olla myös väsymys, huono uni, jotkin allergiat tai ’ahdettu olo’. Lähes jokainen ongelma vatsassa liittyy kyvyttömyyteen sulattaa syötyjä ruokia.
Tehokas apu ruoansulatukseen ovat rmuun muassa uoansulatusentsyymit, joiden tehtävä on purkaa sidoksia annetusta materiaalista eli ”sulattaa” sitä. Entsyymit ovat vastuussa syötyjen ruokien pilkkomisesta, ravinteiden viemisestä soluille ja aineenvaihduntatoksiinien poistamisesta. Entsyymit myös pilkkovat järjestelmästä sellaiset ainekset joista keholle ei ole mitään hyötyä. 

Pidä siis koko ruoansulatuskanava hyvässä kunnossa ja voit paremmin. Suoliston moitteeton toiminta edellyttää tehokasta ruoansulatusta, säännöllistä suolentyhjennystä, terveitä suolen limakalvoja hyvine bakteereineen sekä toimivaa immuunipuolustusta. Suoliston toiminta heijastuu koko kehon hyvinvointiin.  Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme.
Vatsan ja suoliston hyvinvointi, entsyymituotteet » 

« Takaisin Oireet-sivulle

Tuotteet

Biosorin Kromi2 + Cayanne, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Kromi2 + Cayanne


Chili Kromi2 Cayanne - lisätehoa painonpudotukseen! Cayannen kapsaisiini tehostaa aineenvaihduntaa lisäämällä syömisen jälkeistä kehon lämmöntuottoa eli termogeneesiä.

29.90 €
Enzymedica GlutenEase 2X Gluteeni Pilkkoja, pieni tuotekuva
30 kaps.

Enzymedica GlutenEase 2X Gluteeni Pilkkoja


Tehokas gluteenin ja kaseiinin (maitoproteiini) pilkkoja, joka sisältää erityisvahvan ja patentoidun Thera-blend -sekoituksen. Sopii myös vegaaneille. Huom. Ei sovi keliaakikoille, joka on vakavampi yliherkkyys.

24.90 €
Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi, pieni tuotekuva

Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi


Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten kaseiini (maitoproteiini, laktoosi ja fenoliyhdisteet.

Figurel Low Carb Hiilihydraattisieppari, pieni tuotekuva
60 tabl.

Figurel Low Carb Hiilihydraattisieppari


Figurel Low Carb estää amylaasi-entsyymin toimintaa tasaten aterian jälkeistä verensokerin nopeaa nousua vähentäen samalla kalorien saantia. Imeytymättömät hiilihydraatit (tärkkelys) jäävät suolistoon ja vaikuttavat kuidun tavoin.

Tilapäisesti loppu

19.90 €
Fructolax Monikuitu Juomajauhe, pieni tuotekuva
120 g

Fructolax Monikuitu Juomajauhe


Hyvänmakuinen Ortis Fructolax juomajauhe edistää suolen normaalia toimintaa ja rauhoittaa vatsaa. Runsaskuituinen ja vatsaystävällinen psylliumjauhe sopii kaikille, lapsille, odottaville äideille, imettäville, vanhuksille ja herkkävatsaisille sekä kasvissyöjille.

Tilapäisesti loppu

12.90 €
Bioteekin Super Laktaasi, pieni tuotekuva
80 kaps.

Bioteekin Super Laktaasi


Nauti herkuista ilman laktoosin aiheuttamia vatsavaivoja. Luonnollinen laktaasi entsyymivalmiste parantaa laktoosin eli maitosokerin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumisen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia.

19.90 €
Colonic Plus Gluteenipilkkoja, pieni tuotekuva
20 kaps.

Colonic Plus Gluteenipilkkoja


Kun gluteenista on tullut ongelma. Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja alkaa kuormittaa suolistoa ja koko elimistöä. Gluteenipilkkoja poistaa epämiellyttäviä vatsaoireita kuten turvostusta ja vatsakipuilua.

7.95 €
Aboa Medica Silica Liquid Mint Nestepii, pieni tuotekuva
200 ml

Aboa Medica Silica Liquid Mint Nestepii


Vegetaarinen nestepii. Pii sitoo kalkin luustoon ja pii on myös luuston ja ruston tärkeä rakenneosa. Silica Liguid on Suomessa valmistettu piineste.

Tilapäisesti loppu

5.90 €
Peppermint Plus Enzymatic Piparminttuöljyuute, pieni tuotekuva
60 kaps.

Peppermint Plus Enzymatic Piparminttuöljyuute


Hyvinvointia suolistolle ja ruoansulatukselle. Peppermint Plus öljyuute rauhoittaa suolistoa. Enterotabletti ei hajoa vatsalaukussa, joten vaikuttavat aineet pääsevät suolistoon ja vapautuvat siellä antaen parhaan hyödyn.

34.90 €
Monizym Enzymes, pieni tuotekuva
60 kaps.

Monizym Enzymes


Sisältää ruoansuolatukselle tärkeitä entsyymejä, jotka on tuotettu mikro-organismien avulla, parhaimman laadun takaamiseksi. Entsyymit pilkkovat laktoosia, viljoja, tärkkelystä, valkuaista (proteiinit) ja hajottavat rasvoja.

19.95 €
Enzymedica SerraGold, pieni tuotekuva
120 kaps.

Enzymedica SerraGold


SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas serrapeptaasi. Serrapeptaasin teho on 100 000 IU (yksikköä). Enzymedican tuotteet ovat 100 % kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia.

54.90 €
Enzymedica Digest Basic, pieni tuotekuva

Enzymedica Digest Basic


Hellävarainen ja tehokas ruoansulatusentsyymi. Digest Basic entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta elimistössä.

Colonic Plus® Maitohappobakteerikapseli, pieni tuotekuva
50 kaps.

Colonic Plus® Maitohappobakteerikapseli


Colonic Plus ylläpitää hyvää bakteerisuoliston kantaa, vahvistaa elimistön luontaista vastustuskykyä sekä tasapainottaa vatsan toimintaa, myös matkustettaessa. Säännöllisesti nautittuna maitohappobakteerit edistävät hyvinvointia.

17.90 €
CoCoVi Psyllium Kuitujauhe, pieni tuotekuva

CoCoVi Psyllium Kuitujauhe


Cocovi Psyllium on vatsaa hellivä ja runsaasti kuitua sisältävän ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ruoanlaitossa ja leivonnassa lisäämään kuitupitoisuutta. Gluteeniton.

Tilapäisesti loppu

Aloe Vera Green Leaf, pieni tuotekuva
1 litra

Aloe Vera Green Leaf


Aloeta suositellaan hyvän terveyden ylläpitoon tukemaan kehon vastustuskykyä, rauhoittamaan ja vahvistamaan vatsa-, suoli- sekä ruoansulatusongelmissa, piristämään ja vahvistamaan oloa. Ravintorikas mehutiiviste Aloe Vera -kasvista.

Tilapäisesti loppu

26.90 €
CoCoVi Koivuntuhkauute, pieni tuotekuva
1000 ml

CoCoVi Koivuntuhkauute


Koivuntuhkauute on erinomainen tuote mahalaukun ja suoliston ongelmista sekä närästyksestä kärsiville. Myös kehon happo-emästasapainon säätämisessä koivuntuhkauute on luonnollinen valinta sen korkean emäksisyyden ansiosta.

34.90 €
Colon Clear® Psylliumkuitu, pieni tuotekuva
200 g

Colon Clear® Psylliumkuitu


Aktivoi vatsan toiminta! Psylliumkuituvalmiste sopii myös herkälle tai hyvin herkälle vatsalle. Psylliumkuidulla vatsan toiminta aktivoituu, jolloin suolisto puhdistuu sitomalla itseensä haitallisia yhdisteitä. Sisältää psylliumin kuorta, ydintä ja alkioita.

16.90 €
ProbiMage, pieni tuotekuva
40 kaps.

ProbiMage


ProbiMage tasapainottaa vatsasi ja edistää suoliston hyvinvointia. Lisäksi valmiste auttaa vatsaa sopeutumaan erilaiseen bakteerikantaan ulkomaanmatkojen aikana.

19.90 €
Gastronel+, pieni tuotekuva

Gastronel+


Gastronel+ varmistaa koko maha-suolistokanavan hyvinvoinnin, oletpa sitten reissussa ulkomailla tai kotosuomsessa. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme. Probiootti-prebiootti-ternimaitovalmiste.

Candida Forte, pieni tuotekuva
60 tabl.

Candida Forte


Monipuolinen kehon tehopuhdistaja. Kärsitkö jatkuvasta voimattomuudesta, päänahan kutinasta, ummetuksesta tai vatsan turvotuksesta? Kun hiivan liikakasvu etenee myös epämääräiset lihas- ja nivelkivut ovat yleisiä, kuten myös ärtyneisyys, alakuloisuus tai allergiaoireet.

21.90 €
Enzymedica Candidase, pieni tuotekuva
42 kaps.

Enzymedica Candidase


Seitsemän päivän kuuri hiivan liikakasvuun. Candidase sisältää kahta entsyymiä, jotka hillitsevät Candida Abicfans -hiivan kasvua elimistössä. Candidase pilkkoo hiivan soluseinämät ja tehokas proteaasi pilkkoo jäljelle jäävän osan. Tuloksena on hiivan määrän lasku luonnollisesti.

37.90 €
« Takaisin Oireet-sivulle