Tuotemerkit aakkosittain

Vatsan turvotus

Turvotus (vatsa)

Enemmän kuin yksi neljästä kärsii ruoansulatusongelmista, kuten vatsan turpoamisesta. Ruoansulatuksen muita oireita voivat olla myös väsymys, huono uni, jotkin allergiat tai ’ahdettu olo’. Lähes jokainen ongelma vatsassa liittyy kyvyttömyyteen sulattaa syötyjä ruokia.
Tehokas apu ruoansulatukseen ovat rmuun muassa uoansulatusentsyymit, joiden tehtävä on purkaa sidoksia annetusta materiaalista eli ”sulattaa” sitä. Entsyymit ovat vastuussa syötyjen ruokien pilkkomisesta, ravinteiden viemisestä soluille ja aineenvaihduntatoksiinien poistamisesta. Entsyymit myös pilkkovat järjestelmästä sellaiset ainekset joista keholle ei ole mitään hyötyä. 

Pidä siis koko ruoansulatuskanava hyvässä kunnossa ja voit paremmin. Suoliston moitteeton toiminta edellyttää tehokasta ruoansulatusta, säännöllistä suolentyhjennystä, terveitä suolen limakalvoja hyvine bakteereineen sekä toimivaa immuunipuolustusta. Suoliston toiminta heijastuu koko kehon hyvinvointiin.  Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme.
Vatsan ja suoliston hyvinvointi, entsyymituotteet » 

« Takaisin Oireet-sivulle

Tuotteet

Figurel Low Carb Hiilihydraattisieppari, pieni tuotekuva
60 tabl.

Figurel Low Carb Hiilihydraattisieppari


Figurel Low Carb estää amylaasi-entsyymin toimintaa tasaten aterian jälkeistä verensokerin nopeaa nousua vähentäen samalla kalorien saantia. Imeytymättömät hiilihydraatit (tärkkelys) jäävät suolistoon ja vaikuttavat kuidun tavoin.

18.90 €
Fructolax Monikuitu Juomajauhe, pieni tuotekuva
120 g

Fructolax Monikuitu Juomajauhe


Hyvänmakuinen Ortis Fructolax juomajauhe edistää suolen normaalia toimintaa ja rauhoittaa vatsaa. Runsaskuituinen ja vatsaystävällinen psylliumjauhe sopii kaikille, lapsille, odottaville äideille, imettäville, vanhuksille ja herkkävatsaisille sekä kasvissyöjille.

Norm. 12.90
9.95 €
-22%
Cocovi Triphala Yrttijauhe Luomu, pieni tuotekuva
200 g

Cocovi Triphala Yrttijauhe Luomu


Triphala on sekoitus kolmesta intialaisesta yrtistä - Amlasta, Haritakista ja Bibhitakista. Triphala auttaa poistamaan kehoon kuulumattomia ja kertyneitä ainesosia tukien samalla ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa.

9.95 €
Aboa Medica Silica Liquid Mint Nestepii, pieni tuotekuva
200 ml

Aboa Medica Silica Liquid Mint Nestepii


Vegetaarinen nestepii. Pii sitoo kalkin luustoon ja pii on myös luuston ja ruston tärkeä rakenneosa. Silica Liguid on Suomessa valmistettu piineste.

5.90 €
Vitamolke Natural, pieni tuotekuva
500 ml

Vitamolke Natural


Vitamolkea käytetään edistämään vatsan hyvinvointia ja virkistänä ruoka-, jano- ja dieettijuomana. Kotimainen ja laktoositon maitohappokäynyt heravalmiste.

9.95 €
Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi, pieni tuotekuva

Enzymedica Digest Spectrum Ruoansulatusentsyymi


Digest Spectrum on suunnattu erityisesti ruokayliherkkyyksistä kärsiville, joka sisältää pääosin samat entsyymit kuin Digest Gold, mutta lisäksi erityisiä entsyymejä jotka pilkkovat yleisimpiä ruokayliherkkyys-aineita kuten kaseiini (maitoproteiini, laktoosi ja fenoliyhdisteet.

Enzymedica GlutenEase 2X Gluteeni Pilkkoja, pieni tuotekuva
30 kaps.

Enzymedica GlutenEase 2X Gluteeni Pilkkoja


Tehokas gluteenin ja kaseiinin (maitoproteiini) pilkkoja, joka sisältää erityisvahvan ja patentoidun Thera-blend -sekoituksen. Sopii myös vegaaneille. Huom. Ei sovi keliaakikoille, joka on vakavampi yliherkkyys.

24.90 €
Colonic Plus Silica, pieni tuotekuva
250 ml

Colonic Plus Silica


Rauhoittaa vatsan toimintaa ja suojaa vatsan limakalvoja. Hyytelömäinen piihappo muodostaa suojaavan kalvon vatsan limakalvoille ja neutraloi vatsahappoja, jolloin ärtynyt vatsa rauhoittuu Soveltuu erinomaisesti myös suun limakalvojen hyvinvointiin.

7.90 €
Biosorin Kromi2 + Cayanne, pieni tuotekuva
120 kaps.

Biosorin Kromi2 + Cayanne


Chili Kromi2 Cayanne - lisätehoa painonpudotukseen! Cayannen kapsaisiini tehostaa aineenvaihduntaa lisäämällä syömisen jälkeistä kehon lämmöntuottoa eli termogeneesiä.

29.90 €
Bioteekin Super Laktaasi, pieni tuotekuva
80 kaps.

Bioteekin Super Laktaasi


Entsyymivalmiste parantaa laktoosin eli maitosokerin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumisen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia. Laktaasi on luonnollinen entsyymi, joka pilkkoo maitotuotteiden laktoosia.

19.90 €
Bioteekin Super Alfagalaktosidaasi, pieni tuotekuva
80 kaps.

Bioteekin Super Alfagalaktosidaasi


Luonnollinen ruoansulatusentsyymi pilkkoo vaikeasti hajoavia, pitkäketjuisia hiilihydraatteja vähentäen turvotusta ja kaasunmuodostusta suolistossa. Kapseli nautitaan aterian yhteydessä.

19.90 €
Innovita Multiple Enzymes, pieni tuotekuva
100 tabl.

Innovita Multiple Enzymes


Entsyymit ovat mukana ruoansulatuksen kaikissa vaiheissa. Puutteellisesta entsyymituotannosta voi kertoa vatsan turvotus. Hyvä ruoan pilkkoutuminen entsyymien avulla on välttämätöntä, jotta elimistö pystyy käyttämään hyödykseen ruuan sisältämät ravintoaineet.

22.90 €
Cynaflora, pieni tuotekuva
75 tabl.

Cynaflora


Cynaflora artisokkavalmiste on kehitetty edistämään erityisesti rasvojen ruoansulatusta sekä helpottamaan vatsan turvotusta aterian jälkeen. Cynaflora on yrttivalmiste vatsan hyvinvointiin

22.90 €
Reformi Ruoansulatusentsyymi, pieni tuotekuva

Reformi Ruoansulatusentsyymi


Helpota ruoansulatusongelmia Reformin ruoansulatuentsyymin avulla. Nauti kapseli juuri ennen ateriaa ja unohda ikävät ilmavaivat ja ruoansulatusongelmat.

Enzymedica SerraGold, pieni tuotekuva

Enzymedica SerraGold


SerraGold on erittäin tehokas ja puhdas serrapeptaasi. Serrapeptaasin teho on 100 000 IU (yksikköä). Enzymedican tuotteet ovat 100 % kasviperäisiä sekä täysin lisä- ja täyteaineettomia.

Enzymedica Digest Basic, pieni tuotekuva

Enzymedica Digest Basic


Hellävarainen ja tehokas ruoansulatusentsyymi. Digest Basic entsymaattinen toiminta edesauttaa ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta elimistössä.

Enzymedica Digest Gold, pieni tuotekuva

Enzymedica Digest Gold


Markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain ja myydyin ruoansulatusentsyymi. Valmiste sisältää vahvat määrät proteiinia, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia entsyymejä. Tuotetta voidaan erityisesti käyttää ruoansulatusongelmissa.

Ortis Fructolax Hedelmä- ja Kuitukuutio (24 kuutiota), pieni tuotekuva
24kuutiota

Ortis Fructolax Hedelmä- ja Kuitukuutio (24 kuutiota)


Tukkoinen suoli? Luonnollista helpotusta suolen toimintaan. Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.

16.90 €
Ortis Fructolax Hedelmä- ja Kuitukuutio Kampanjapakkaus, pieni tuotekuva
24 + 3

Ortis Fructolax Hedelmä- ja Kuitukuutio Kampanjapakkaus


24 hedelmäkuutiota 12 hinnalla! Lisäksi pakkauksessa 3 annospussia monikuitua. Fructolax tuo luonnollista helpotusta suolen toimintaan. Fructolax on hedelmä- ja kuitutiiviste, jonka ainesosat tukevat säännöllistä suolentoimintaa hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.

Norm. 19.90
12.90 €
-35%
Reformi Laktaasi, pieni tuotekuva
30 kaps.

Reformi Laktaasi


Unohda laktoosin aiheuttamat vatsavaivat! Laktaasi pilkkoo ruoan sisältämän laktoosin ja auttaa laktoosin aiheuttamissa vaivoissa. Reformi Laktaasi sisältää laktaasientsyymiä, joka pilkkoo laktoosin eli maitosokerin pienemmiksi, imeytymiskelpoisiksi sokeriyksiköiksi.

Colonic Plus® Entsyymi, pieni tuotekuva
60 kaps.

Colonic Plus® Entsyymi


Ikääntyessä elimistön luontainen entsyymituotanto alkaa vähetä. Entsyymit ovat proteiineja, jotka vaikuttavat erilaisissa biokemiallisissa reaktioissa. Ruoansulatusentsyymit pilkkovat ravinnon proteiinia, rasvaa ja hiilihydraatteja imeytymiskelpoiseen muotoon.

15.90 €
Colonic Plus® Maitohappobakteerikapseli, pieni tuotekuva
50 kaps.

Colonic Plus® Maitohappobakteerikapseli


Colonic Plus ylläpitää hyvää bakteerisuoliston kantaa, vahvistaa elimistön luontaista vastustuskykyä sekä tasapainottaa vatsan toimintaa, myös matkustettaessa. Säännöllisesti nautittuna maitohappobakteerit edistävät hyvinvointia.

16.90 €
Ortis Fructolax Tuplateho (12 hedelmäkuutiota), pieni tuotekuva
12kuutiota

Ortis Fructolax Tuplateho (12 hedelmäkuutiota)


Kaksoisvaikuttava Fructolax Tuplateho edistää luonnollista suolentoimintaa ja ehkäisee vatsan turvotusta. Tuplatehon ainesosat tukevat hyvinvoinnille välttämätöntä säännöllistä suolentoimintaa luonnollisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti.

12.90 €
CoCoVi Psyllium Kuitujauhe Luomu, pieni tuotekuva

CoCoVi Psyllium Kuitujauhe Luomu


Cocovi Psyllium on vatsaa hellivä ja runsaasti kuitua sisältävän ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ruoanlaitossa ja leivonnassa lisäämään kuitupitoisuutta. Gluteeniton.

Tilapäisesti loppu

Aloe Vera Green Leaf, pieni tuotekuva
1 litra

Aloe Vera Green Leaf


Aloeta suositellaan hyvän terveyden ylläpitoon, tukemaan kehon vastustuskykyä, rauhoittamaan ja vahvistamaan vatsa-, suoli- sekä ruoansulatusongelmissa, piristämään ja vahvistamaan oloa. Ravintorikas mehutiiviste Aloe Vera -kasvista.

26.90 €
Bioteekin 3-tehojuoma, pieni tuotekuva
250 ml

Bioteekin 3-tehojuoma


Kevennä kehosi taakkaa. Raikkaan makuinen juoma vaikuttaa paaston tavoin. 3-tehojuoma auttaa ylimääräisen nesteen poistumista kehosta, tehostaa ruoansulatusta ja suolen toimintaa sekä aktivoi aineenvaihduntaa. Puhdistumisen myötä keho virkistyy.

Norm. 16.90
12.90 €
-23%
CoCoVi Koivuntuhkauute, pieni tuotekuva
1000 ml

CoCoVi Koivuntuhkauute


Koivuntuhkauute on erinomainen tuote mahalaukun ja suoliston ongelmista sekä närästyksestä kärsiville. Myös kehon happo-emästasapainon säätämisessä koivuntuhkauute on luonnollinen valinta sen korkean emäksisyyden ansiosta.

Norm. 34.90
29.95 €
-14%
Colon Clear® Psylliumkuitu, pieni tuotekuva
200 g

Colon Clear® Psylliumkuitu


Aktivoi vatsan toiminta! Psylliumkuituvalmiste sopii myös herkälle tai hyvin herkälle vatsalle. Psylliumkuidulla vatsan toiminta aktivoituu, jolloin suolisto puhdistuu sitomalla itseensä haitallisia yhdisteitä. Sisältää psylliumin kuorta, ydintä ja alkioita.

16.90 €
ProbiMage, pieni tuotekuva
40 kaps.

ProbiMage


ProbiMage tasapainottaa vatsasi ja edistää suoliston hyvinvointia. Lisäksi valmiste auttaa vatsaa sopeutumaan erilaiseen bakteerikantaan ulkomaanmatkojen aikana.

19.90 €
PASCOE® Ozovit MP, pieni tuotekuva
100g jauhe

PASCOE® Ozovit MP


Ozovit®MP on tarkoitettu vatsan toiminnan tukemiseen, ummetukseen ja ilmavaivoihin. Tuote on maultaan neutraali ja helppokäyttöinen. Suositellaan käytettäväksi enintään yhden viikon ajan.

27.90 €
Gastronel+ (150 kaps.), pieni tuotekuva
150 kaps.

Gastronel+ (150 kaps.)


Gastronel+ varmistaa koko maha-suolistokanavan hyvinvoinnin, oletpa sitten reissussa ulkomailla tai kotosuomsessa. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme. Probiootti-prebiootti-ternimaitovalmiste.

Norm. 44.90
36.90 €
-17%
Gastronel+, pieni tuotekuva

Gastronel+


Gastronel+ varmistaa koko maha-suolistokanavan hyvinvoinnin, oletpa sitten reissussa ulkomailla tai kotosuomsessa. Vatsan ja suoliston hyvinvointi on tärkeä osa koko hyvinvointiamme. Probiootti-prebiootti-ternimaitovalmiste.

Candida Forte, pieni tuotekuva
60 tabl.

Candida Forte


Monipuolinen kehon tehopuhdistaja. Kärsitkö jatkuvasta voimattomuudesta, päänahan kutinasta, ummetuksesta tai vatsan turvotuksesta? Kun hiivan liikakasvu etenee myös epämääräiset lihas- ja nivelkivut ovat yleisiä, kuten myös ärtyneisyys, alakuloisuus tai allergiaoireet.

21.90 €
« Takaisin Oireet-sivulle