Puhdas+

Puhdas+ Optimised curcumin 60 vegekaps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 27,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Suomen puhtaimmat ravintolisät - Optimised curcumin

Puhdas+ Optimised Curcumin - Vahva kurkumiinivalmiste, raaka-aineena patentoitu Longvida®-kurkumiiniuute.

Kurkuma on yksi keittiön terveellisimpiä maustekasveja tuoreiden yrttien, chilien ja cayennen ohella. Kurkumaa käytetään erityisesti näin flunssakauden alkaessa kurkumalatten valmistukseen, josta super helppo ja omaan makuun muokattavissa oleva ohje yllä. Kurkumasta voi keittää myös kurkumateetä!

Puhdasta kurkumaa käytettäessä sopiva annosmäärä on noin kaksi teelusikallista vuorokaudessa. Liian suurina annoksia käytettynä kurkuma voi aiheuttaa vatsaoireita, joten aloita sen käyttö asteittain jos mauste on sinulle outo. Luomulaatuinen kurkuma on maultaan puhtaampaa, kannattaa suosia luomua myös mausteissa. Kurkumaa on käytetty pitkään ayurveda-hoidoissa intiassa ja myös kiinalaisessa lääketieteessä mm. maksan puhdistukseen. Kurkuma valittiin vuoden 2010 terveyskasviksi.

Kurkumiini on kurkumasta eristetty vahva antioksidantti. Kurkumiinilla on positiivisia vaikutuksia mm. sydämen ja verisuonten terveyteen, mielialaan ja nivelten hyvinvointiin. Kurkumiinia on tutkittu myös syöpäsolujen hoidossa. Kurkumiini parantaa myös ruoansulatusta, ja voi ehkäistä närästystä.

Kurkumiini on ravintolisänä turvallinen – ainoa ongelma sen heikko imeytyvyys. Patentoitu Longvida-kurkumiini varmistaa kurkuminoidien parhaan mahdollisen imeytymisen. Kliinisen tutkimuksen mukaan Puhdas+ kurkumiinissa käytetty Longvida-kurkumiiniuute on vähintään 65 kertaa paremmin imeytyvää kuin tavallinen kurkumiini. Puhdas+ kurkumiinin raaka-aine erittäin turvallinen. Kehitystyössä on ollut mukana mm UCLA:n neurotieteilijöitä.

Puhdas+ kurkumiini on 100 % kasviperäinen ja gluteeniton ravintolisä. Kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, se on valmistettu täysin ilman väriaineita, sidosaineita, pinnoiteaineita tai magnesiumstearaattia.
Tuote on valmistettu kotimaassa, ja se on pakattu vegekapseliin.

Annostus: Aikuisille 2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat: Kurkumiinivalmiste, juuri (Curcuma longa) (sisältää soijalesitiiniä), L-askorbiinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä. |

Dosering: För vuxna 2 kapslar dagligen. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad
kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Kurkuminpreparat, rot (Curcuma longa) (innehåller sojalecitin), L-askorbinsyra, hydroxipropylmetylcellulosa.

Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL  / 2 kapselia/kapslar

Longvida® kurkumiiniuute/kurkumin extrakt (Curcuma longa root) 500 mg

josta kurkuminoideja / varav kurkuminoider 115 mg

C-vitamiini / Vitamin C 200 mg *(250 %)

* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta/% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.