Ortis MethodDraine Detox Vadelma-karpalo 250 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 28,90 €
Määrä: kpl
Luonnonmukainen MethodDraine Detox tukee elimistösi puhdistusprosesseja, joka palauttaa kehosi hyvinvoinnin 20 päivässä.
Ortis MethodDraine Detox aktivoi kehosi perusteellisella puhdistusprosesilla. Tukee kehon puhdistusproseseja kehosi sisältäpäin - luonnollisesti ja tehokkaasti. Sen tehokkuus perustuu huolellisesti valittujen kasvien yhteisvaikutukseen. Valitse oma suosikkimaku (saatavilla myös tablettimuodossa). Väsymys, energian puute, hidas ruoansulatus, närästys, eloton iho sekä muut oireet voivat olla merkkejä siitä, että keho on ylikuormittunut. Kuona-aineita kertyy kehoon muun muassa ruoasta, juomista, alkoholista, tupakasta ja hengitysilmasta. Hengitysilmasta saamme suurimman osan kuona-aineista. Detox auttaa elimistöä neutraloimaan. Kehon totuttamiseksi yrttien vaikutukseen voit aloittaa myös pienemmällä annoksella, etenkin jos et ole ennen käyttänyt Detox-valmisteita. Näin saat mahdollisimman hellävaraisen alun puhdistuskuurillesi.
20 päivän perusteellinen, puhdistava kuuri. Luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen, myös kasvissyöjille. Omenanmakuinen Detox ei sisällä jodia. Valmisteeseen ei ole lisätty sokeria, säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Käyttöohje: Ravista pulloa hyvin. Sekoita 12 ml liuosta 1,5 litraan vettä ja juo päivän aikana (tuotepaketti sisältää mittakupin). Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa. Huomioitavaa: Ei suositella henkilöille, jotka ovat yliherkkiä jodille tai joilla on kilpirauhasen liikatoimintaa (persikka-sitruuna ja vadelma-karpalo). Tuotetta ei suositella salisylaattijohdannaisille herkille henkilöille (persikka-sitruuna ja vadelma-karpalo). Tuoteseloste: väkevöity luumumehu/omenamehu vesi tamarindisose 3,15 % yrttiuutteita: 3,74 % vihreä tee (Camelia sinensis) 0,79 % latva-artisokka (Cynara scolymus) 0,66 % koivu (Betula alba) 0,66 % mesiangervo (Spiraea ulmaria) 0,33 % voikukka (Taraxacum officinale) 0,33 % fenkoli (Foeniculum vulgare) 0,33 % rakkolevä (Fucus vesiculosus) 0,33 % takiainen (Arctium lappa) 0,16 % keto-orvokki (Viola tricolor) 0,16 % maltodekstriini
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.