Express Diet

Express Diet – kotimainen huipputuote

Tuotesarjaa kehitettäessä panostettiin makuun, ruokaisuuteen ja makuvaihtoehtoihin. Kylläisyyden tunne on ollut teemana tuotesarjan kehityksessä. Mitä enemmän ruokaa saa syödä, sitä enemmän vatsa täyttyy ja kylläisyyden tunne lisääntyy. Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteista saa syntymään parhaimmillaan jopa noin 1,8 kg ruokaa vuorokauteen.

 

Runsas makuvalikoima helpottaa sitoutumista

Tuotesarja sisältää yhteensä 11 erilaista herkullista ruokavalionkorvikevalmistetta; puurot, smoothien, keitot, patukat sekä pasta-, riisi- ja peruna-ateriat. Express Dietin puurot ovat erinomaisia kaikille niille, jotka haluavat aloittaa päivänsä perinteisesti puurolla. Perinteiset ruokalajit ovat suomalaisten vahvoja suosikkeja ja niitä löytyy myös Express Dietin valikoimasta. Suolaiset keitot ovat myös maukkaita ja ruokaisia. Smoothie ja patukat tuovat kaivattua makeutta päivään.

Viidestä Express Diet VLCD ruokavalionkorvikevalmisteesta saa syntymään parhaimmillaan peräti 1,8 kg ruokaa vuorokauteen, kalorimäärän pysyessä 605–800 kcal rajoissa.

Herkullisia ja ruokaisia aterioita viidesti päivässä Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteisiin herkullisuutta tuo oikeat kuivatut kasvikset, hedelmät, hedelmämehujauheet ja voijauhe. Valmistuksessa vältettiin käyttämästä keinotekoisia aromeja eivätkä valmisteet sisällä natriumglutamaattia. Express Diet ohjelman aikana nautitaan joko 1  patukka ja 4 pussia tai 5  pussia päivässä korvamaan kaikki päivän ateriat. Tätä käyttöohjetta noudattamalla saa riittävän määrän kaikkia tarvitsemia välttämättömiä ravintoaineita.