Peppermint Plus Enzymatic Piparminttuöljyuute 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 34,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Hyvinvointia suolistolle ja ruoansulatukselle. Peppermint Plus öljyuute rauhoittaa suolistoa. Enterotabletti ei hajoa vatsalaukussa, joten vaikuttavat aineet pääsevät suolistoon ja vapautuvat siellä antaen parhaan hyödyn.
Peppermint Plus antaa hyvinvointia suolistolle ja ruoansulatukselle, joka rauhoittaa suolistoa. Enterotabletti ei hajoa vatsalaukussa, jolloin vaikuttavat aineet pääsevät suoraan suolistoon ja vapautuvat siellä antaen parhaan hyödyn. Tiesitkö, että Peppermint Plus valmisteen ainesosat ovat German Comission E:n asettamien turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyvien standardien mukaiset. Peppermint Plus on valmistettu Yhdysvalloissa (Enzymatic Therapy Inc., Greenbay, USA) ja se tunnetaan erittäin vahvana piparminttu-uutteen valmistajana.
Huomioitavaa: Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Annostus: 1 tabletti kolme kertaa päivässä aterioiden välissä. Vaikuttavat aineet (1 tabl): Piparmintunlehtiöljyuute 0,2 ml Rosmariinin lehti ja varsi 0,02 ml Timjamiöljyuute koko kasvista 0,02 ml Ainesosat: Gelatiini, kasvisglyseriini, muunneltu selluloosa, piioksidi, titaanioksidi, eroteltu kookosöljy, natriumalginaatti, steariinihappo.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.