Piimax CD Kalkki Boori 300 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 11,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Monipuolinen luuston ja nivelten vahvistaja sekä aktiiviaineet nivelten päivittäiseen hyvinvointiin. Piimax CD Kalkki Boori on asiantuntijoiden kehittämä monipuolinen ja tasapainotettu valmiste erityisesti luuston sekä nivelten hyvinvoinnille.
Monipuolinen luuston ja nivelten vahvistaja sekä aktiiviaineet nivelten päivittäiseen hyvinvointiin. Piimax CD Kalkki Boori on asiantuntijoiden kehittämä monipuolinen ja tasapainotettu valmiste erityisesti luuston ja nivelten hyvinvoinnille. Vahvistaa myös hiuksia, antaa niille luonnollista kiiltoa ja estää kynsiä lohkeilemasta. Tuotteen sisältämä magnesium edistää kalsiumin imeytymistä ja on välttämätön solujen entsyymitoiminnoille. Kalsumin tarve on erityisen suuri kasvuiässä ja keski-iän ylittäneillä henkilöillä ja naisilla vaihdevuosina. Boori vähentää kalkin erittymistä pois elimistöstä sekä lisää vaihdevuosien jälkeen luonnollisen estrogeenin tuotantoa.
Gluteeniton, laktoositon, hiivaton, makeuttamaton. Piimax CD Kalkki Boori dolomiitti-piimaa-acerolakirsikka-boori. Annostus: 4 tablettia päivässä. Ainesosat vuorokausiannoksessa: Kalsium 400mg (50%*) Magnesium 240 mg (80%*) Piimaata 420 mg C-vitamiini 75 mg (100%*) D-vitamiini 10 µg (100%*) K-vitamiini 70µg Biotiini 30µg (20%*) *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.