Piimax Pro-Vita 300 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 9,90 € 12,90 €
Määrä: kpl
Piimax Pro-Vita on asiantuntijoiden suunnittelema aktiivinen ravintolisä erityisesti hiusten, kynsien ja ihon hyvinvoinnille. Pitkävaikutteinen C-vitamiini sekä aktiiviset provitamiinit yhdistettynä mineraaleihin ja hivenaineisiin vahvistavat hiuksia ja kynsiä.
Piimax Pro-Vita on asiantuntijoiden suunnittelema aktiivinen ravintolisä erityisesti hiusten, kynsien ja ihon hyvinvoinnille. Pitkävaikutteinen C-vitamiini sekä aktiiviset provitamiinit yhdistettynä mineraaleihin ja hivenaineisiin vahvistavat hiuksia ja kynsiä. Pro-Vita vahvistaa hauraita hiuksia sekä lohkeilevia kynsiä. Ravitsee ihoa saaden sen näyttämään kimmoisalta ja terveeltä. * Piin on todettu vaikuttavan suotuisasti ihon, luuston, nivelkudosten, kynsien ja hiusten kuntoon. * C-vitamiini on välttämätöntä sidekudoksen muodostumiselle. Piimax Pro-Vitassa C-vitamiini on hitaasti liukenevana ja pitkävaikutteisena kalsiumaskorbaattina. Tärkeä solunsisäinen antioksidantti, joka lisää vastustuskykyä ja on tärkeä ihon hyvinvoinnille. * A-vitamiini suojaa sekä soluja että ihoa. * B-ryhmän vitamiinit ovat tärkeitä mm. vasta-aine- ja punasolutuotannolle, valkuais-, sokeri- ja rasvaaineenvaihdunnalle sekä iholle ja kudoksille. * Sisältää myös para-aminobentsoehappoa eli PABAa, joka on erityisen tärkeää hiusten kasvulle ja auttaa estämään hiusten harmaantumista. * Sinkki, kromi ja seleeni ovat myös hiusten ja ihon kunnolle tärkeitä kivennäisaineita.
Laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, gluteeniton. Annostus: 3 tablettia päivässä. Päiväannos (3 tablettia) sisältää: Piimaata 600 mg A-vitamiini 240 µg (30%) E-vitamiini 10 mg (83%) B2-vitamiini 1,6 mg (114%) B5-vitamiini 4 mg (67%) PABA:a 1,8 mg Foolihappo 300 µg (150%) B6-vitamiini 2,2 mg (157%) Biotiini 45 µg (90%) Sinkki 15 mg (150%) Kromi 50 mg (125%) Seleeni 25 mg (45%) C-vitamiini 60 mg (75%) *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.