ALE 27 %
  • Pitkävaikutteinen C-vita 500 mg  (90 tabl) p.e. PVM. 9/2019

Pitkävaikutteinen C-vita 500 mg (90 tabl) p.e. PVM. 9/2019 90 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,50 € 10,30 €
Määrä: kpl
Pitkävaikutteinen ja vahva C-vitamiini. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön koko päivän ajaksi. Yksi päivässä riittää.
Pitkävaikutteinen ja vahva C-vitamiini. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön koko päivän ajaksi. Yksi päivässä riittää. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä. C-vitamiini on elimistölle välttämätön antioksidantti ja se osallistuu luuston, ihon ja hampaiden tukikudoksen (kollageenin) muodostukseen. C-vitamiinin puute voi aiheuttaa väsymystä. Erityisesti stressi sekä tupakointi lisäävät elimistön C-vitamiin tarvetta. C-vitamiini on erittäin tärkeä aine hermojärjestelmälle sekä normaalin immuunipuolustuksen ylläpitämiseen.
Ei sisällä laktoosia, sokeria, gluteenia, hiivaa tai maitoproteiinia. Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.