Puhdas+

Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg 20 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Vahva ja hyvin imeytyvä B12-vitamiinitippa. B-12 vitamiinilla on todettu useita terveysvaikutuksia. B12-vitamiini eli kobalamiini on vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä tehtävä veren puna- ja valkosolujen muodostuksessa ja sitä tarvitaan foolihapon muuttamisesta elimistössä toimivaan muotoon.

Suuri osa suomalaisista kärsii B12-vitamiinin puutoksesta, erityisesti kasvissyöjät ja varttuneemmat henkilöt sekä esimerkiksi ne, jotka juovat paljon kahvia tai alkoholia. B12-vitamiinin saanti on tärkeää, koska se vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän, psykologisten toimintojen ja hermoston normaalia toimintaa.

Uusi Puhdas+ B12-vitamiinisuihke 400 µg on kotimainen ja säilöntäaineeton B12-vitamiinisuihke. Tuote voidaan tehdä täysin ilman säilöntäaineita, koska tuotteen sisältämät suomalaisista, happamista marjoista tehdyt puolukkamehu ja pihlajanmarjamehu toimivat luonnon omina ”säilöntäaineina”.

Yksi suihkaus sisältää 400 µg B12-vitamiinia. Kätevän spray-korkin ansiosta tuotteen käyttö on erittäin helppoa, yksi suihkaus suuhun päivässä.

Pakkaus sisältää noin 110 annosta.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

 

Parasta ennen pvm. 10/2018.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.