ALE 33 %
  • Puhdas+ Caps Kollageeni & Biotiini 120+30 Kampanjapakkaus
Puhdas+

Puhdas+ Caps Kollageeni & Biotiini 120+30 Kampanjapakkaus 120+30 kps

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 23,50 € 34,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Kampanjapakkaus sisältää erikoishinnan lisäksi 120 +30 kapselia kaupan päälle! Kollageeni ja biotiini ovat kehon tärkeimpiä rakennusaineita ihossa, hiuksissa, kynsissä kuin nivelissäkin. Lisäksi tuote sisältää sinkkiä ja C-vitamiinia.
Kampanjaerä! Kampanjapakkaus sisältää erikoishinnan lisäksi 120 +30 kapselia kaupan päälle! Kollageeni ja Biotiini ovat kehon tärkeimpiä rakennusaineita ihossa, hiuksissa, kynsissä kuin nivelissäkin. Ikääntyessämme iho ja koko kehomme menettää biologisen kykynsä itse muodostaa tarpeeksi kollageenia. Kollageeni on kehon tärkein rakennusaine niin ihossa, hiuksissa, kynsissä, sidekudoksessa, nivelissä, nivelsiteissä, rustoissa, jänteissä, luissa kuin hampaissa. Biotiini; • Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina • Biotiini osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista • Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta Kolageeni; • Kollageenin muodostuminen heikkenee huomattavasti 25 vuoden iässä ja lakkaa kokonaan jo 40 vuoden iässä • Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini ja se muodostaa 30 % elimistön proteiinien kokonaismassasta sekä 75 % ihon sisältämästä proteiinista Kollageeni ja ihon hyvinvointi Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät. Iän karttuessa myös hiukset ohenevat ja harventuvat sekä kynnet hapertuvat. Siksi on tärkeää luoda kollageenia luonnollisella tavalla kehon käyttöön. Kollageenin vaikutus mekaanisiin toimintoihin Suuren vetolujuutensa ansiosta kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se on rustojen, nivelsiteiden, jänteiden, luiden ja hampaiden tärkein rakennusaine, joka pitää ne vahvoina ja joustavina. Tiesitkö, että kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia.
Kotimaisen Puhdas+ Caps -tuotteen kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä suolaa, sokeria, tärkkelystä, maissia eikä soijaa. Annostus: Aikuislle 1 - 4 kapselia päivässä. Huomioitavaa: Ei suositella lapsille tai raskaana oleville henki­löille. Vaikuttavat aineet (1-4 kaps.): Kalakollageeni 250 - 1000 mg Biotiini 100 - 400 µg (200-800%*) Sinkki 3,72 - 15 mg (38-150%*) C-vitamiini 50 - 200 mg (63-250%*) Ainesosat: Hydrolysoitu kalakollageeni L-askorbiinihappo Sinkkisitraatti Vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) D-biotiini
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.