Puhdas+ Hair Capsules - Hiusten Hyvinvointiin 120 vegekaps. Säästöpakkaus 120 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 64,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Ravinteita hiuksille, kynsille ja iholle. Puhdas+ Hair Capsules sisältää luonnon tehoaineet yhdessä, jotka vahvistavat hiuksien rakennetta sekä vähentävät hiustenlähtöä. Valmiste edistää hiusten normaalina pysymistä ylläpitäen kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista.
Ravinteita hiuksille, kynsille ja iholle. Biotiini vahvistaa kynsien ja hiuksien rakennetta. Hair Capsules edistää hiusten normaalina pysymistä ylläpitäen kynsien rakennusaineen, keratiinin, muodostumista. Tuotteessa yhdistyvät biotiini, kalakollageeni, sinkki, L-kysteiini, C- ja E-vitamiinit. • Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina • Biotiini osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista • Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta • Kalakollageeni on hiusten elinvoimaisuudelle ja kasvulle tärkeä ainesosa • Sinkki on välttämätön ihosolujen muotoutumisessa. Sinkkiä tarvitaan ihon kollageenin ja elastiiniin muodostuksessa L-kysteiini on aminohappo, joka on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa. C- ja E-vitamiinit ovat tärkeitä antioksidantteja, jotka edistävät hiusten kasvua ja terveyttä sekä edistää kehon kollageenin normaalia tuotantoa. Tiesitkö, että Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia tuotteita. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.
Ei sisällä sokeria, laktoosia, gluteenia, hiivaa, soijaa tai maitoproteiinia. Annostus: 2 vegekapselia päivässä. Vaikuttavat aineet (2 kaps): Kalakollageenia 500 mg Biotiinia 1000 µg (2000 %*) L-kysteiiniä 6 mg Sinkkiä 15 mg (150 %*) C-vitamiinia 80 mg (100 %*) E-vitamiinia 20 mg (167 %*) * Vuorokautisen saannin vertailuarvosta Ainesosat: Hydrolysoitu kalakollageeni, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, D-alfatokoferyylihapon sukkinaatti, kupariglukonaatti, L-kysteiini, D-biotiini. *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.