ALE 65 %
  • Puhdistamo Psyllium luomu p.e. PVM. 9/2019

Puhdistamo Psyllium luomu p.e. PVM. 9/2019 100 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,78 € 7,95 €
Määrä: kpl
Erittäin hienojakoista psylliumia käytetään erityisesti gluteenittomassa leivonnassa, koska se tuo taikinaan sitkoa mikä gluteenittomassa taikinassa tavallisesti puuttuu. Psylliumin runsas kuitusisältö edesauttaa vatsan toimintaa.
Erittäin hienojakoista psylliumia käytetään erityisesti gluteenittomassa leivonnassa, koska se tuo taikinaan sitkoa mikä gluteenittomassa taikinassa tavallisesti puuttuu. • Monikäyttöinen kuitulisä • Gluteenittomaan leivontaan & smoothiehin • Vatsaa hellivä geelimäinen kuitu Psyllium imee itseensä runsaasti nestettä muodostaen pehmeää geeliä, ja se antaa myös smoothieihin paksuutta ja rakennetta. Psylliumin runsas kuitusisältö edesauttaa vatsan toimintaa. Tiesitkö, että Puhdistamon psyllium on erityisen hienojakoista, ja sen käytettävyys on paljon parempi kuin karkeamman psylliumin. Psyllium on jänönratamon siemenistä valmistettua jauhetta.
Gluteeniton, maidoton, lisä- ja säilöntäaineeton. Käyttö: Gluteenittomassa leivonnassa sekoita 1-2 rkl / litra lämpimään veteen ja anna turvota 10 min ennen jauhojen lisäämistä. Voit vähentää jauhojen määrää noin viidenneksen. Smoothiessa lisää 1-2 tl tuomaan rakennetta ja kuitua. Ravintosisältö (100 g): Energiaa 10 kcal Proteiinia 1,5 g Hiilihydraatteja 0 g Rasvaa 0,5 g Ravintokuitua 85 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.