ALE 14 %
  • Puhdistamo Superfood  Maca p.e. PVM. 4/2021

Puhdistamo Superfood Maca p.e. PVM. 4/2021 150 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,90 € 6,90 €
Määrä: kpl
Puhdistamon Premium Maca on ainoa lajissaan, sillä se eroaa tavallisesta macajauheesta siten, että Premium Macan tärkkelys on esipilkottu jolloin se ei aiheuta ruoansulatusongelmia. Vatsaystävällinen.
Puhdistamon Premium Maca on ainoa lajissaan. Ero tavalliseen macajauheeseen tulee siitä, että Premium Macan tärkkelys on esipilkottu jolloin se ei aiheuta ruoansulatusongelmia. Premium Maca on myös vatsaystävällinen. Puhdistamon Maca on sekoitus kolmea eri maca-lajiketta: Keltaista, Punaista ja Mustaa macaa, siinä missä kaikki muut ovat yleisintä eli keltaista lajiketta. Käyttämällä tasaista seosta saat kaikki mahdolliset hyödyt Maca-juuren legendaarisista hyödyistä. Tiesitkö, että maca on todellinen superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca on juurikasvi joka kasvaa perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Se on ollut iän kaiken vakiotavaraa perulaisessa ruokavaliossa. Sillä on hieman mallasmainen maku, joka sekoittuu hyvin useimpien makujen kanssa - etenkin kaakaon kanssa!
Annostus: Suositeltava päivittäinen käyttömäärä on 1-4 rkl (5-20 g). Puhdistamon Maca on voimakasta, joten käyttö kannattaa aloittaa nostamalla käyttömäärää vähitellen korkeammaksi, jotta keho ehtii 'tutustua' uuteen ruoka-aineeseen. Huomioitavaa: Kaikkien adaptogeenien kohdalla on hyvä pitää välillä taukoa käyttämisestä. Macan kanssa viikon tauko kerran kuukaudessa on mainio nyrkkisääntö. Toinen tapa voi olla pitää kuukauden tauko kolmen kuukauden välein. Ravintosisältö per 100 g.: Energiaa 368 kcal Proteiinia 10 g Hiilihydraatteja 59 g Rasvaa 2,2 g Kuituja 9 g C-vitamiinia 286 mg Tiamiini (B1) 5,5 mg Kalsium 350 mg Kalium 2000 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.