ALE 60 %
Uusi
  • Puhdistamo Superfood Chlorellajauhe Luomu p.e. PVM. 10/2019

Puhdistamo Superfood Chlorellajauhe Luomu p.e. PVM. 10/2019 100 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 5,96 € 14,90 €
Määrä: kpl
Chlorella edesauttaa huomattavasti tervettä solujen uusiutumista sekä lisää vatsassamme elävien hyödyllisten bakteerien määrää. Puhdistamon Chlorella sisältää enemmän proteiinia kuin mitkään muut Chlorellat - 71% painosta.
Chlorella on mikrolevä, joka sisältää niin paljon klorofylliä - lehtivihreää - että on tullut nimetyksi sen mukaan. Syötynä CGF (Chlorella Growth Factor) edesauttaa huomattavasti tervettä solujen uusiutumista sekä lisää vatsassamme elävien hyödyllisten bakteerien määrää. Chlorella sitoo ja poistaa turvallisesti kehoon kuulumattomia ainesosia, kuten raskasmetalleja. Kaiken lisäksi se on Spirulinan kaltainen ravintoainepankki, joka ravitsee ja puhdistaa kehoa. Puhdistamon Chlorella sisältää enemmän proteiinia kuin mitkään muut Chlorellat - 71% painosta.
Käyttö: Maku on mieto, joten voit sekoittaa sitä suoraan veteen, viherpirtelöihin ja resepteihisi. Annostus: Aloitus: 1 tl/pv Ylläpitoannos: 1 rkl/pv Tehokäyttö: 2-6 rkl/pv Ravintosisältö per 100 g.: Energiaa 396 kcal Proteiinia 71 g Hiilihydraatteja 10 g Rasvaa 8 g Klorofylliä 4800 mg Rautaa 220 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.