ALE 68 %
  • Puhdistamo Superfood Guerande Merisuola Luomu - Hieno p.e. PVM. 12/2019

Puhdistamo Superfood Guerande Merisuola Luomu - Hieno p.e. PVM. 12/2019 300 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1,45 € 4,59 €
Määrä: kpl
Mineraalirikas ja täyteläinen merisuola, joka on valmmistettu ikivanhalla kelttiläisellä menetelmällä. Guerande sisältää yli 90 meriveden luonnollista mineraalia ja hivenainetta. Maku on miellyttävä, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon.
Mineraalirikas ja täyteläinen merisuola, joka on valmmistettu ikivanhalla kelttiläisellä menetelmällä. Guerande sisältää yli 90 meriveden luonnollista mineraalia ja hivenainetta. Maku on miellyttävä, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Guerande-merisuola on erityistä ns. kelttiläisellä tavalla valmistettua suolaa. Sen valmistus tapahtuu ikivanhalla menetelmällä savialtaissa kuivattamalla Ranskan Bretagnessa. Se on poikkeuksellisen mineraalirikasta ja pehmeän makuista suolaa. Suolalla on Naturé et Progres -sertifiointi joka tarkoittaa että se täyttää luomustandardit. Tiesitkö, että Guerande merisuola valmistetaan kaukana asutusalueista ja saasteista, joka takaa myös ympäristön puolesta suolan puhtauden.
Gluteeniton, maidoton, lisä- ja säilöntäaineeton. Käyttö: Käytä kuten tavallista suolaa. Suolan maku on pehmeä, ei pistävä niin kuin teollisesti käsitelty pöytäsuola. Sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Ravintosisältö (100 g): Energiaa - 0 kcal Proteiinia - 0 g Hiilihydraatteja - 0 g Rasvaa - 0 g
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.