Uusi
  • Puhdistamo Superfood Kylmäpuristettu Kookosöljy Luomu 250 ml

Puhdistamo Superfood Kylmäpuristettu Kookosöljy Luomu 250 ml 200 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,50 €
Määrä: kpl
Puhdistamon Luomu Kookosöljy on maultaan keveä ja raikas. Se on hyvää jo sellaisenaan tai ruoanlaitossa, puhumattakaan sen suotuisista vaikutuksista iholla! Pakattu sveitsiläiseen Miron-lasiin, joka on suunniteltu suojaamaan herkät tuotteet täysin valon vaikutukselta.
Puhdistamon Luomu Kookosöljy on Filippiiniläistä kylmäpuristettua öljyä. Kookosöljy on maultaan keveä ja raikas, joka on hyvää jo sellaisenaan tai sitten leivonnassa, smoothieissa, suklaassa, ruoanlaitossa.. puhumattakaan sen suotuisista vaikutuksista iholla käytettynä! Tiesitkö, että Puhdistamon kookosöljy pakataan paksuun Miron-lasiin. Miron Glas on sveitsiläinen, tummanviolettia erikoislasia valmistava yritys. Tämä lasi ei läpäise mitään näkyvän valon taajuuksia, jotka voisivat vanhentaa sisällä olevaa tuotetta. Siksi Mironiin pakatut tuotteet pysyvät erityisen tuoreina asiakkaalle, eli sinulle asti.
Keveän ja raikkaan makuinen kookosöljy. Käyttö: Käytä kuten voita ruoanlaitossa, suklaassa ja leivonnassa. Voit myös nauttia sellaisenaan 2 -3 ruokalusikallista päivässä ja nauti. Kookosöljy kestää erinomaisesti kuumennusta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.