ALE 50 %
Uusi
  • Puhdistamo Vehnänoras Luomu p.e. PVM. 25.12.2020

Puhdistamo Vehnänoras Luomu p.e. PVM. 25.12.2020 120 g

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 6,35 € 12,70 €
Määrä: kpl
Vehnänoras on todellinen ravinnepommi! Se sisältää yli 90 erilaista mineraalia ja vitamiinia. Lisäks se sisältää runsaasti lehtivihreää eli klorofyllia. Ravintorikkautensa johdosta vehnänorasta käytetään yleisenä vahvistavana ravintolisänä.
Vehnänoras on todellinen ravinnepommi! Se sisältää yli 90 erilaista mineraalia ja vitamiinia. Lisäks se sisältää runsaasti lehtivihreää eli klorofyllia. Ravintorikkautensa johdosta vehnänorasta käytetään yleisenä vahvistavana ravintolisänä. • Sisältää yli 90 erilaista mineraalia ja vitamiinia • Sadassa grammassa voi olla jopa 34 hrammaa kaliumia, rautaa ja magnesiumia • Lisäksi vehnänoraksessa on runsaasti mangaania, seleenia, natriumia, sinkkiä, jodia, kuparia ja rikkiä Vehnänoras on idätetyn vehnänjyvän tuore vihreä osa. Vehnänoras on ollut syystäkin tunnettu ja arvostettu ravintokasvi jo ammoisista ajoista Suomessakin. Vehnänoras on todella tiivis paketti vitamiineja, aminohappoja, lehtivihreää ja erityisesti mineraaleja.
Lisä- ja säilöntäaineeton, gluteeniton, maidoton. Käyttö: Suositeltu käyttömäärä on 1-2 tl/pvä, mutta enemmänkin voi turvallisesti käyttää. Sekoita mehuun tai pirtelöön. Voit lisätä myös salaatinkastikkeisiin antamaan vihreää lisäpotkua. Huomioitavaa: Vehnänoras sisältää runsaasti rautaa. Ravintosisältö (100 g): Energiaa - 384 kcal Proteiinia - 24 g Hiilihydraatteja - 20,3 g Rasvaa - 3,5 g Ravintokuitua - 37,8 g Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.