ALE 30 %
Uusi
  • Pycnogenol® Anti-Aging hoitogeeli p.e PVM.4/2019

Pycnogenol® Anti-Aging hoitogeeli p.e PVM.4/2019 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 10,45 € 14,95 €
Määrä: kpl
Elvyttävä, kiinteyttävä ja ihoa suojaava hoitogeeli. Pycnogenol® geeli ja sen vaikuttavat aineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Geeli palauttaa ihon joustavuuden sekä luonnollisen kosteuden.
Pycnogenol Anti-Age geeli on elvyttävä ja kiinteyttävä hoitogeeli. Pycnogenol® geeli ja sen vaikuttavat tehoaineet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Geeli palauttaa ihon joustavuuden sekä luonnollisen kosteuden. Geeli torjuu auringon UV-säteiden vaikutusta ihossa, ja täten hillitsee ihon punoitusta auringonoton yhteydessä. Tuote ei sisällä UV-suojakerrointa, eikä siten estä auringon pääsyä iholle. • Tasoittaa ryppyjä • Palauttaa ihon kiinteyden • Lisää kosteutta ja kimmoisuutta (esim. kasvoille ja käsille) • Sisältää ihon ennenaikaista vanhemeista estäviä antioksidantteja Geelin sisältämä rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®) tasoittaa ihon juonteita ja kiinteyttää ihoa, E-vitamiini ravitsee ihoa ja aloe vera on tehokas ihon kosteuttaja.
rannikkomännyn kuoriuutegeeli. Käyttö: Sopii kaikille ihotyypeille, myös lapsille. Ei rasvoita ihoa. Ei sisällä haju- eikä väriaineita. Ainesosat: Aqua Glycerin Butylene Glycol Carbomer Triethanolamine Allantoin Aloe Barbadensis Pinus Maritima Panthenol Methylparaben Probylparaben Tocopheryl Acetate Sodium Hyaluronate
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.