ALE 70 %
  • Reformi Laktaasi p.e. pvm. 15.9.2018

Reformi Laktaasi p.e. pvm. 15.9.2018 100 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 4,94 € 16,45 €
Määrä: kpl
Unohda laktoosin aiheuttamat vatsavaivat! Laktaasi pilkkoo ruoan sisältämän laktoosin ja auttaa laktoosin aiheuttamissa vaivoissa. Reformi Laktaasi sisältää laktaasientsyymiä, joka pilkkoo laktoosin eli maitosokerin pienemmiksi, imeytymiskelpoisiksi sokeriyksiköiksi.
Reformin Laktaasi avuksi laktoosin aiheuttamiin vaivoihin ja unohda vatsavaivat! Laktaasi pilkkoo ruoan sisältämän laktoosin ja auttaa laktoosin aiheuttamissa vaivoissa. Tuote sisältää laktaasientsyymiä, joka pilkkoo laktoosin eli maitosokerin pienemmiksi, imeytymiskelpoisiksi sokeriyksiköiksi. Laktaasi kestää hyvin vatsahappoja. Paras teho saadaan ottamalla Laktaasia aterian yhteydessä. Laktoosin tyypillisimpiä oireita ovat mm. ruoansulatusongelmat, turvotus ja ilmavaivat. Tiesitkö, että Reformin Laktaasilla on Suomen Avainlippu -alkuperäismerkintä. Avainlippu-alkuperämerkki kertoo, että tuote on suomalainen.
Laktaasientsyymikapseli sisältää runsaasti laktaasientsyymejä (5000 FCC). Kapselin voi myös avata ja sirotella sisällön nautittavan ruoan päälle (HUOM: Ei kuumaan ruokaan). Annostus: 1 - 2 kapselia laktoosipitoisen aterian yhteydessä. Ainesosat: Inuliini Täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) Laktaasientsyymi Paakkuuntumisen estoaineet (piioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat) Ei sisällä liivatetta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.