ALE 60 %
Uusi
  • Remasan Osterivinokas 120 kpl p.e. PVM. 14.12.2018

Remasan Osterivinokas 120 kpl p.e. PVM. 14.12.2018 120 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,00 € 19,99 €
Määrä: kpl
Osterivinokkaan polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. Osterivinokkaan on todettu auttavan syyliin ja ontelosyyliin hävittämällä ne ja ehkäisemällä niiden uusiutumisen.
• Vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja vaikuttaa suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan • Suotuisa vaikutus erilaisissa nivelvaivoissa. Hyväksi jäykissä lihaksissa, puutuneita raajoja ja noidannuolia vastaan. • Osterivinokkaan on todettu auttavan syyliin ja ontelosyyliin Remasan-kapselit sisältävät erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus), jonka tuottamat sille ominaiset polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä. Remasan-kapseleihin on vuosien tutkimustyön tuloksena löydetty osterivinokkaasta vielä sellainen erikoislajike, jonka tehoainepitoisuudet ovat hyvät. • Osterivinokkaan (Pleurotus ostreatus) sisältämät sille ominaiset polysakkaridit ja glykoproteiinit vahvistavat elimistön vastustuskykyä ja vaikuttavat suotuisasti rasva-aineenvaihduntaan. • Osterivinokkaan käytöllä on ollut suotuisa vaikutus erilaisissa nivelvaivoissa. Se on hyväksi jäykkiä lihaksia, puutuneita raajoja ja noidannuolia vastaan. • Osterivinokkaan on todettu auttavan syyliin ja ontelosyyliin eli molluskoihin hävittämällä ne ja ehkäisemällä niiden uusiutumisen. Monipuolisen ja tasapainoisen koostumuksensa ansiosta osterivinokas on myös arvokas ravintolisä.
Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton. Remasan sisältää sienimössä erikoisviljeltyä, tarkkojen tutkimusten perusteella valittua ja pitkälle jalostettua RPO-2 osterivinokaskantaa (Pleurotus ostreatus). Annostus: Aikuisille 2 kapselia 2-3 kertaa päivässä. Lasten annostus: 2-6-vuotiaille 1 kapseli 2 kertaa päivässä. 6-12-vuotiaille 1 kapseli 3 kertaa päivässä. Yli 12-vuotiaille 2 kapselia 2-3 kertaa päivässä. Lapsille suositellaan yllämainittua annostusta 4-6 viikon ajan, sitten 2 viikon tauko ja tarvittaessa uusi 4-6 viikon kuuri. Varsinaista yliannostusta ei tunneta. 1 kapseli sisältää 150 mg osterivinokasjauhetta. Ainesosat vuorokausiannoksessa (6 kapselia): Kuivattua RPO-2 osterivinokasjauhetta 900 mg Liivatetta (kapselin kuori) Kapselin voi halutessaan avata ja käyttää pelkästään sisällön sellaisenaan tai sekoittaa sen ruokaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.