Renew Life Pure Cleanse 60 kaps.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Pure Cleanse on noin neljä kertaa vahvempi kuin First Cleanse. Pure Cleanse on 30 päivän täysin luonnollinen yrttipuhdistus, joka puhdistaa ja valmistelee elimistön puhtaampaan elämään.
Renew Life Pure Cleanse on noin neljä kertaa vahvempi kuin First Cleanse. Pure Cleanse on 2-osainen, 30 päivän täysin luonnollinen yrttipuhdistus, jonka tarkoitus on stimuloida elimistön puhdistusta. Pure Cleanse on puhdistuskuuri, joka antaa pidemmän ja perusteellisemman puhdistuksen. mutta hellävarainen puhdistuskuuri. Huom. Ensikertalaiselle suositellaan puhdistuskuuri aloitettavaksi First Cleanse -tuotteella, joka on kehitetty erityisesti ensikertalaiselle tai herkälle puhdistajalle • Pure Cleanse on noin 4 kertaa vahvempi kuin First Cleanse. • 2-osainen, 30 päivän täysin luonnollinen yrttipuhdistus • Kehitetty erityisesti ihmisille jotka haluavat perusteellisemman ja pidemmän puhdistuksen edut • Ovat suorittaneet puhdistuksen aikaisemmin • Ei sisällä laksatiivisia yrttejä, kuten cascara sagrada tai senna, jotka ovat purgatiivisia ja voivat aiheuttaa riippuvuutta ja heikentää paksusuolta entisestään *Lue lisää Renew Life tuotteista » Tiesitkö, että Renew Life -tuotteilla on GMP-sertifikaatti. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice) takaa tuotteen valmistamisen tarkasti määriteltyjen valmistusmenetelmien mukaisesti. Tuote valmistetaan erityisessä puhdastilassa, jossa sijaitsevat kaikki valmistuksessa tarvittavat laitteet ja muut tuotteen valmistukseen tarvittavat toiminnot.
Rohdoskuuri kehon puhdistukseen, joka puhdistaa ja valmistelee elimistön puhtaampaan elämään. 100 % luonnollinen tuote. Sisältää isotakiaista, voikukkaa, valkosipulia, merilevää, kurkumaa, pellavaa ja monia muita elimistöä puhdistavia yrttejä. Tuotepakkaus sisältää; - 60 Morning kasvikapselia - 60 Night kasvikapselia Annostus: 2 kapselia aamulla ja illalla 30 päivän ajan. Aamukapselit (Morning) nautitaan tyhjään vatsaan veden kera (iso lasillinen). Iltakapselit (Night) nautitaan veden kera (iso lasillinen) ennen nukkumaanmenoa. Huomioitavaa: On suositeltavaa lisätä juodun veden määrää, sillä se auttaa puhdistusprosessissa ja huolehtii elimistön nesteytyksestä. Morning, päiväannos 2 kasvikapselia sisältää: Rohdoskasvijauheet Kurkuma 150 mg Kruunuartisokka 150 mg Chlorella 100 mg Voikukka 80 mg Lännen lehtikuusi 60 mg Punajuuri 40 mg Jänönputki 40 mg Isotakiainen 40 mg Maissi 40 mg Ukontulikukka 40 mg Puna-apila 40 mg Night, päiväannos 2 kasvikapselia sisältää: Magnesium 550 mg Omenakuitu 250 mg Luumu 200 mg Fenkoli 20 mg Inkivääri 20 mg Rohtosalkoruusu 20 mg Punajalava 20 mg Triphala 20 mg, josta - intiankarviainen 7 mg - boherahedelmä 7 mg - trooppinen manteli 6 mg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.