ALE 35 %
Uusi
  • Resverasor p.e. PVM. 9/2019

Resverasor p.e. PVM. 9/2019 60 tabl.

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 14,90 € 22,90 €
Määrä: kpl
Resverasor on täydellinen luonnonantioksidantti jatkuvaan käytöön. Resveratroli on yksi punaviinin voimakkaimmista terveyttä edistävistä polyfenoleista.
Resverasor on täysin kasviperäinen antioksidanttivalmiste. Resveratroli on yksi punaviinin voimakkaimmista terveyttä edistävistä polyfenoleista. Resverasor on täydellinen luonnonantioksidantti, jota saadaan erityisen hellävaraisella menetelmällä tummien rypäleiden kuorikerroksista ja niiden siemenistä niin, että ne aineosat, joilla kaikilla on korkea antioksidanttivaikutus saadaan eroteltua (polyfenolit, resveratroli, antosyanidiinit, oligomeeriset proantosyanidiinit jne.). Ne säilyttävät suuren hapettumisprosessia estävän aktiivisuutensa niin hyvin, että niiden teho vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia vastaan elimistössämme on korkein mahdollinen.
Suuritehoinen antioksidanttivalmiste jatkuvaan käytöön. Sisältää punaviinin aktiiviset tehoaineet ilman haittavaikutuksia. Annostus: Suositellaan otettavaksi 1 tai 2 puristetta päivässä. Vaikuttavat aineet (1 tabl): Polyfenolit 135,6 mg Proanto- ja antosyanidiinit 73,8 mg Tanniinit 37,4 mg Flavonoli 1,5 mg Resveratroli 202 µg
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.