RFSU Easy Shavin' Geeli Ihokarvojen Poistoon 200 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,94 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Easy Shavin' on ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli, joka myös pH-arvoltaan sopii varsiterällä suihkussa tapahtuvaan ihokarvojen ajoon intiimialueilta tai koko keholta. Geeli on läpikuultavaa ja vaahtoamatonta, joten näet helposti mistä ajat.
Easy Shavin' on ihoa pehmittävä ja luistoa lisäävä geeli, joka myös pH-arvoltaan sopii varsiterällä suihkussa tapahtuvaan ihokarvojen ajoon intiimialueilta tai koko keholta. Geeli on läpikuultavaa ja vaahtoamatonta, joten näet helposti mistä ajat. Intiimialueiden hoito ja ihokarvojen poisto ei aina ole helppoa. Yhä useampi ajaa alapään karvoituksen joko osittain tai kokonaan pois, ja ärtynyt tai kutiseva iho onkin yleinen ongelma. Tätä erityisesti intiimialueen karvanpoistoon suunniteltu geeli soveltuu myös sääri- ja kainalokarvojen ajoon.
Sisältää hoitavia yrttejä. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle. Läpikuultava ja vaahtoamaton geeli, jotta näet mistä ajat. PH-arvo soveltuu karvanpoistoon koko kropalta mutta myös intiimialueelta. Käyttö: Käytä ihokarvojen ajoon tarkoitetun varsiterän tai vaihtoterällä varustetun "höylän" kanssa, annostele kerralla noin 5 ml (euron kolikon verran) tai tarpeen mukaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.