RFSU Hair Helper Ihokarvojen Poisto 50 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 8,90 €
Määrä: kpl
Hair Helper –voide on kehitetty estämään ihokarvojen kasvun sisäänpäin bikinialueella, kainaloissa ja säärissä. Voiteen sisältämät hedelmähapot kuorivat ihon pintakerroksen hellävaraisesti. Käytä säännöllisesti ihokarvojen poiston jälkeen ja niiden välillä.
Intiimialueiden hoito ja ihokarvojen poisto ei aina ole helppoa. Yhä useampi ajaa alapään karvoituksen joko osittain tai kokonaan pois, ja ärtynyt tai kutiseva iho onkin yleinen ongelma. Hair Helper –voide on kehitetty estämään ihokarvojen kasvun sisäänpäin bikinialueella, kainaloissa ja säärissä. Voiteen sisältämät hedelmähapot kuorivat ihon pintakerroksen hellävaraisesti. Käytä säännöllisesti ihokarvojen poiston jälkeen ja niiden välillä.
Hajustamaton voide intiimialueen karvanpoistoon. Huomioitavaa: Jos olet yliherkkä AHA-hapoille, älä käytä tuotetta. Lopeta käyttö, mikäli iho ärsyyntyy. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Käyttöohje: Käytetään säännöllisesti ihokarvojen poiston jälkeen ja niiden välillä. Ei huudella iholta pois. Dermatologisesti testattu. Dermatologisissa testeissä tuotteet testataan iholla mahdollisten sivuvaikutusten toteamiseksi. Säilytys: Säilyy 6 kuukautta pakkauksen avaamisesta. Säilytetään huoneenlämmössä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.