ALE 70 %
Uusi
  • Sana-sol C-vitamiini 500 mg p.e. pvm. 8/2018

Sana-sol C-vitamiini 500 mg p.e. pvm. 8/2018 20 purutbl

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2,50 € 8,28 €
Määrä: kpl
Sana-solin miellyttävän appelsiininmakuinen C-vitamiini purutabletti on antioksidantti, joka tukee monia kehon ja elimistön osia, mm. yleiskunnossa ja töissä jaksamisessa.
Sana-solin miellyttävän appelsiininmakuinen C-vitamiini purutabletti on antioksidantti, joka tukee monia kehon ja elimistön osia, mm. yleiskunnossa ja töissä jaksamisessa. C-vitamiini on tärkeä immuunisysteemin toimintaan osallistuva vitamiini. Erityisesti vegaaneille C-vitamiini on tärkeä raudan imeytymisen takaajana. Vähintään 200 mg päivittäinen C-vitamiinilisä ruokavalion lisänä auttaa ylläpitämään immuunisysteemin normaalia toimintaa muun muassa intensiivisen liikunnan aikana ja sen jälkeen. Päiväannoksesta (200 - 400 mg) saa roiman annoksen tätä soluja tehokkaasti hapettumiselta suojaavaa antioksidanttia. Lue lisää Sana-sol -tuotteista ja niiden vaikutuksista »
Pirteä appelsiininmakuinen Sanasol C-vitamiini purutabletti. Helppo nauttia, tuote sopii kaikenikäisille. Makeutusaineena sorbitoli ja sukraloosi. Laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei sisällä väri- eikä säilöntäaineita. Annostus: 1-2 purutablettia päivässä. Vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää: C-vitamiinia 200-400 mg (250-500%*) *Vuorokautisen saaanin vertailuarvosta
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.